fizik pisze:B.Z. gratuluje bezsensownego posta, brawo!
Ja tylko pociągnąłem genialną myśl przedmówcy... W końcu chodzi tylko o prezentację ramy...
popieram xsnailx i Wjtk nie bez powodu przestałem uzywac tego forum.
Jak widzę nie przestałeś więc się nie odgrażaj...
Akurat wszedlem spodziewalem sie ze o akurat przeczytam cos pozytywnego o ramie wsrod rodakow, ale nie jestesmy narodem ktoremu zawsze kur** cos nie pasuje, zamiast patrzec na dobre strony bedziecie zawsze szukac najmniejszego szczegolu by smieszac ich z blotem.
Jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. Wszystko wszystkim pasuje a jakakolwiek , choćby najbardziej konstruktywna krytyka jest traktowana jak zniewaga godła pańswowego. Nikt nikogo z błotem nie miesza, ludzie zgłaszają mniej lub bardziej słuszne zastrzeżenia, a tak histeryczna reakcja jaką popisują się obrońcy to jakaś paranoja. Jak testują Jaguary czy Astony to ZAWSZE krytykują,ze odpala się je kluczykami takimi samymi jak Fordy Transity. W niczym to nie umiejsza zalet tych samochodów, ale trudno nad tym przejśc do porządku dziennego i nie przyznać racji krytykującym. Ale najwyraźniej Polak to święta krowa o którym złego słowa nie można powiedzieć, nawet jak założy najtańsze stery do ramy za 10 k...
Ogarnijcie sie juz i przestancie plakac albo zalozcie sobie podforum na OT.
Skoro już nie piszesz na tym forum to sam sobie założ coś innego i tam wychwalaj AD pod niebiosa, włącznie z budżetowymi sterami.