Mam pytanie, kupiłem na rowerowym.com komplet klocków ebc gold do moich juicy 5. Dzisiaj doszła paczka, otwieram a tam oczywiście 2 pudełka, w nich klocki, ale blaszki są pomalowane na zielono.. Dostałem wersje green czy może goldy, nie wiedzieć czemu są malowane na zielono? Wole zapytać, to mój pierwszy kontakt z ebc, a nie chce robić afery na rowerowym, jeśli się okaże, że dostałem dobre klocki..
GgGNiedawno też zamawiałem na rowerowy.com klocki EBC Gold do Juicy'a i dostałem klocki z blaszkami w kolorze złotym. Ale się nie przejmuj, ten sklep jest dosyć ugodowy, więc nie powinieneś mieć problemów, szczególnie, że ewidentnie wina leży po ich stronie
Kupiłem goldy, nie wydaje pieniędzy bez sprawdzenia na co one pójdą. zapłaciłem 55zł za sztukę, w rowerowym przyznali mi racje i poprosili o odesłanie, tak więc sprawa wyjaśniona a temat nie aktualny, dzięki wszystkim za pomoc.
Odświeżam bo mam ten sam problem. Zamówiłem (też zresztą na rowerowy.com ) ebc goldy na dwa koła : także do juicy, a dostałem coś takiego
Blaszki jak widać mają kolor raczej miedziany, ale za cholerę nie jest to złoto. Są to REDy?
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Dobrze wiem co oznaczają poszczególne literki, ale skoro wszyscy powyżej piszą że goldy mają złote blaszki a moje są w kolorze miedzi to chyba jest coś nie tak, nieprawdaż?
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Wszystko jest okej też teraz zamawiałem gold i mam taki sam kolor, bez sensu się czepiasz, nigdzie nie jest napisane że są malowane na złoty to tylko nazwa, a trudno żeby malować miedzianą płytkę było by to bez sensu. Jak nie masz przekonania do forumowiczów to napisz do rowerowego.
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=58891
Moja maszina :D
Daniel pisze:Vin_OSW EBC ma je pod symbolem 440, mamy też oryginały. Jednak nie wiem co masz na myśli pisząc srebrne klocki.
Nie pytam się o symbol EBC Gold Pytam się czy ktoś się orientuje jakiej firmy są klocki w których blaszka jest pomalowana na srebrno, bo nie mam pojęcia co to za klocki są