Zabezpieczenie goleni
-
- Kontakt:
Zabezpieczenie goleni
Witam, chcialbym sie poradzic w sprawie zabezbieczenia goleni amortyzatora po sezonie. Posiadam Brunox Deo Spray i tu pojawia sie pytanie. Czy moge zostawic zapsikane golenie i uszczelki na caly okres zimowy, czy raczej powinienem je wytrzec ?
[S] 2x Grimeca Sys 12 + 2x tarcza 203 + adaptery
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kramon 17 stopni to mało zgodnie z dyrektywami UCI i UE minimalna temperatura w pomieszczeniu gdzie trzymany jest rower nie powinna być niższa niż 17.8 stopnia celcjusza. Inaczej pójdziesz siedzieć za znęcanie się nad ramą...
A czy jak powieszę na kierownicy ręcznik to kiera się nie wygnie?
A czy jak będzie rower stał przy telewizorze to się mleko zważy?
Ludzie dajcie spokój...
A czy jak powieszę na kierownicy ręcznik to kiera się nie wygnie?
A czy jak będzie rower stał przy telewizorze to się mleko zważy?
Ludzie dajcie spokój...
-
- Kontakt:
Kramon Miałeś się przymknąć, i obietnicy nie dotrzymujesz... 
17 stopni ?! Toż to TYLKO 1 stopień niżej od średniej temp. pokojowej!
Co Ty oczekujesz, że olej w amortyzatorze Ci przy takiej zamarznie i coś rozerwie?
Ehhh... ja już naprawdę nie wiem co myśleć po twoich postach.

17 stopni ?! Toż to TYLKO 1 stopień niżej od średniej temp. pokojowej!
Co Ty oczekujesz, że olej w amortyzatorze Ci przy takiej zamarznie i coś rozerwie?
Ehhh... ja już naprawdę nie wiem co myśleć po twoich postach.
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
-
- Kontakt:
Magic Zdzich wyczyść miękką szmatką amora z syfu, zastosuj Brunoxa do uszczelek i spokojnie zajmij się innymi problemami życia. Nasmaruj łańcuszek,wyjmij sztycę aby rama spokojnie odparowała wilgoć ze środka, zmniejsz ciśnienie w oponach i tyle...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Tak chciałbym zapytać - przed czym chcesz je zabezpieczyć? Bo tak od stania nic im się nie stanie
Dla świętego spokoju zrób to o czym pisał Schodek, możesz jeszcze ustawić przerzutkę na najmniejszej zębatce, żeby sprężyna nie była naciągnięta przez całą zimę.
Jeszcze odpowiadając na kolejne pytanie - kiedyś trzymałem rower w pokoju gdzie temperatura wynosiła 16 stopni, koła mi się rozcentrowały :/

Jeszcze odpowiadając na kolejne pytanie - kiedyś trzymałem rower w pokoju gdzie temperatura wynosiła 16 stopni, koła mi się rozcentrowały :/