Do wszystkich: Jaki masz damper i sprężynę?
Robsondh jesli wszystkie testy wypadna pozytywnie i bede wiedzial kiedy dokladnie bede zamawial te sprezyny to dam znac i wtedy bedzie mozna zamowic rowniez inne springi-jeden warunek tylko bedzie,zaliczka,mysle ze w granicach 30%.
Istnieje rowniez mozliwosc zamowienia ti springow do amortyzatora przedniego.
piter krkbede jeszcze badal temat w szerszych kregach i zobaczymy co bedzie z ta 550.Cena niestety przekroczy 300zl-cudow nie ma,zobacz ile kosztuja takie sprezyny na CRC
.
Istnieje rowniez mozliwosc zamowienia ti springow do amortyzatora przedniego.
piter krkbede jeszcze badal temat w szerszych kregach i zobaczymy co bedzie z ta 550.Cena niestety przekroczy 300zl-cudow nie ma,zobacz ile kosztuja takie sprezyny na CRC

Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Na to pytanie chyba będziesz miał tyle samo odpowiedzi ile postów na temat jaki kto ma damper
Jak dla mnie przystępna cena to 50% tego co w sklepie, bo na droższa nie było by mnie stać, a zawsze znajdzie się coś ważniejszego, a to jakieś oponki, kasa na wyjazd itp. Prościej mówiąc dla mnie przystępna to jest cena używanej sprężyny.

GgG zeby byly uzywane,ktos musi kupowac nowe
.
dhcyc tak jak pisalem wczesniej-mam mozliwosc zamowienia praktycznie dowolnej sprezyny,wiec jesli bedziesz zainteresowany kupnem to nie ma problemu-dostaniesz.Bedzie po prostu tylko jedna sztuka dla konkretnego klienta.

dhcyc tak jak pisalem wczesniej-mam mozliwosc zamowienia praktycznie dowolnej sprezyny,wiec jesli bedziesz zainteresowany kupnem to nie ma problemu-dostaniesz.Bedzie po prostu tylko jedna sztuka dla konkretnego klienta.
Spaced jestem w stanie zaproponowac Ci sprezyne 400,2 lbs
.
Bedziemy oferowac sprezyny w "odstepach" co 50lbs-inne beda dostepne na indywidualne zamowienie.Tak samo jak sprezyny do damperow 165,190,200,216 i w innych kolorach niz w standardowej ofercie (bialy nieoferowany!!).

Bedziemy oferowac sprezyny w "odstepach" co 50lbs-inne beda dostepne na indywidualne zamowienie.Tak samo jak sprezyny do damperow 165,190,200,216 i w innych kolorach niz w standardowej ofercie (bialy nieoferowany!!).
1. Vanilla R
2. 222
3. 600
4. Na dzień dzisiejszy nie, cały rower za stary i zbyt niskobudżetowy, ale powoli dojrzewam do czegoś lżejszego i ogólnie bardziej zaawansowanego, wtedy zależy od ceny. Ale cały nadchodzący sezon to na pewno jeszcze przejadę na tym co mam, a być może i jeszcze następny również.
5. nie
2. 222
3. 600
4. Na dzień dzisiejszy nie, cały rower za stary i zbyt niskobudżetowy, ale powoli dojrzewam do czegoś lżejszego i ogólnie bardziej zaawansowanego, wtedy zależy od ceny. Ale cały nadchodzący sezon to na pewno jeszcze przejadę na tym co mam, a być może i jeszcze następny również.
5. nie