swiatelka
swiatelka
Iznowu!! hehe straz miejska sie przyczepila!! wracamy wieczorkiem z qmplami do domu jedziemy przez rynek a tu straznik (muslelismy 1 ze widzieli nas jak katowalsmy pomnik alebo jakies morki a tu...) :) gdzie macie swiatelka !! hehe wybuchlismy smiechem to oni zaczeli gadac ze takie sa przepisy a ja im powiedzialem ze my tylko czasami jezdzimy wieczorami to sie na mnie wydarl !!"a co teraz jest ?? "i takie tam !! na koniec powiedzieli : "prosze sie zaopatrzyc w swiatelka i ......(i tu uwaga!!) dzwonek" !!
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
Niestety...przepisy
Ale ja np nie jeżdze jak jest ciemno a mój dzwonek brzmi "Z drogi ......." (cośtam ;] )
Za to mnie sie doczepili za przejechanie na czerwonym postraszyli ze wezma na komende (mnie kumpla ich 2 i rowery do.....Lanosa) popatrzałem na nich jak na idiotów i chyba sie skapneli powiedzieli że jak nas jeszcze raz zobacza to pojedziemu na komende itp.....
Ale ja np nie jeżdze jak jest ciemno a mój dzwonek brzmi "Z drogi ......." (cośtam ;] )
Za to mnie sie doczepili za przejechanie na czerwonym postraszyli ze wezma na komende (mnie kumpla ich 2 i rowery do.....Lanosa) popatrzałem na nich jak na idiotów i chyba sie skapneli powiedzieli że jak nas jeszcze raz zobacza to pojedziemu na komende itp.....
a nas psyjaciele ostatnio spisali za jezdzene na rwoerze po stacji metra. wkurwilem sie nieziemsko bo byla qrwa tabliczka "zabarania sie jazdy na desce i rolkach" i mowie *** nic o rowerach nie bylo. przejechalismy, do kiosku, a tu policjant ze spisza dane osobowe. kumpel manadat 50 zeta dostal takze :} norlalnie zajafka.
jedizemy manualem przez srodek 3 pasmowej ulicy oni nic. jedizemy odpychajac sie nogami od ziemi a Ci spisuja dane :]
(akurat TEGO dnia wzialem legitke... zazwyczaj nie biore jej ze sobom :] powiedzialem o tym staremu to powiedizal ze bym mial niezle przejebane ze by mnie wzieli an komende... nie za sam fakt tylko za to ze on musialby dupe ruszac z domu =D)
jedizemy manualem przez srodek 3 pasmowej ulicy oni nic. jedizemy odpychajac sie nogami od ziemi a Ci spisuja dane :]
(akurat TEGO dnia wzialem legitke... zazwyczaj nie biore jej ze sobom :] powiedzialem o tym staremu to powiedizal ze bym mial niezle przejebane ze by mnie wzieli an komende... nie za sam fakt tylko za to ze on musialby dupe ruszac z domu =D)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Jak z 2 kumplami wracaliśmy rowerkami i nas straz miejska zatrzymala i sie przyczepili za jazde po chodniku, no moze i mieli racje.
Kumpel był po 3 piwkach, nie było po nim nic widać, ale jak z nimi gadal to na cały głos beknoł. Chcieli mu dać mandat za złe zachowanie przy straży miejskiej :D!!!! No to my w śmiech, ale na szczęście skończyło się tylko na spisaniu.
Kumpel był po 3 piwkach, nie było po nim nic widać, ale jak z nimi gadal to na cały głos beknoł. Chcieli mu dać mandat za złe zachowanie przy straży miejskiej :D!!!! No to my w śmiech, ale na szczęście skończyło się tylko na spisaniu.
-
- Kontakt:
a to taki wielki problem zeby miec zawsze lampke w plecaku albo na sztycy tylko poto zeby byla?? aj mam lamki 1 diodowe na gumce zalozone i zawsze je mam i nikt sie nie dopieprzy a pozatym czuje sie bezpiczniej z tą lampą wiec nie wiem czy to dla was hanba nosic lamke ale trudno sie mowi
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
no, ja dostałem w czwartek 50 zeta za "nieprawidłowe uzytkowanie rowera jednośladowego na chodniku" czy jakoś tak, jeszcze mendy chcieli mi dowalić stówę za niszczenie zieleni, jak zacząłem się tłumaczyć i próbować zagadać to mi jeden powiedział:
"a wiesz za co powinieneś dostać: za beszczelność"
no to gadkę zdjąłem i tylko czekałem na wypisanie 50 zeta, że też #$%^&* nie jeżdżą psy tam gdzie ciemno i ludzie dostają w dupę od jakiś dresiarzy, tylko szukają mandatów na parkingach i przy centrach handlowych, się wysilają .....
"a wiesz za co powinieneś dostać: za beszczelność"
no to gadkę zdjąłem i tylko czekałem na wypisanie 50 zeta, że też #$%^&* nie jeżdżą psy tam gdzie ciemno i ludzie dostają w dupę od jakiś dresiarzy, tylko szukają mandatów na parkingach i przy centrach handlowych, się wysilają .....
po przeczytaniu tego posta zdecydowałem sie założyć dynamo, błotniki(takie super trekingowe) i oświetlenie.
q**a!! czy te psy som ********?? u mojej cioci przed domem codziennie kradną radia z samochodów(przynajmniej 5 na noc) a ci wpierdalają 100zł za jazde po chodniku!!! albo za jazde bez karty rowerowej!!
od dzisiaj będe motorem po chodniku jeździł(w końcu nie pisze że zabronione). i to jest "polska policja"!!!!
q**a!! czy te psy som ********?? u mojej cioci przed domem codziennie kradną radia z samochodów(przynajmniej 5 na noc) a ci wpierdalają 100zł za jazde po chodniku!!! albo za jazde bez karty rowerowej!!
od dzisiaj będe motorem po chodniku jeździł(w końcu nie pisze że zabronione). i to jest "polska policja"!!!!