siemka mam pytanie czy ktoś już próbował takiego triku, mianowicie:
kupić jakiegoś amora, dwópółke, która ma np. 90mm skoku i zrobić tiuning?? podnieść skok do 130mm?? czy ktoś coś takiego robił?? chodzi mi tu o dwópółki?? jak to się sprawowało??
jakbys kupoil lepszy dwopoplke amor to musisz najpierw zrobic tuning ezby mial 90mm.chyba ze kupisz jakies gowno z rynku to bedzie mial 90mm ale moze ci sie uda.ja tam nie wiem
wszystko mozesz zrobic jak dospawasz dluzsze lagi czemu nie mozesz i 150 zrobic ale to tylko do lansu skocz na tym to ci sie zlamie przeciez amory 90 skoku sa obliczone na tyle i takie sily wystepujace przy tym skoku
jezeli dospawasz te golenie czy poprostu dasz wieksze sprezyny nie robiac nowej dolnej czesci amora nowej korony itd to ci wszystko wykurwi na krawezniku
ej to jest pytanie rzedu "jak przedluzyc skok w sztywnym widelcu" :/ zastanow sie nad jakims amorem konkretnym co posiada te 90 mm a potem mozesz zastosowac olej czy samo smarowanie amortyzatora w ciagu jazdy itp. bajery...
RST :D widzialem kiedys na sklepie RST 381 dh czy cos takiego o skoku 90mm i dwiema polkami za 300zł :P juz wolalbym od tego kupic omege albo gile :P
a najchetniej to sztywny widelec destroyera :]
pozdro.
Mój kumpel ma przedpotopowego suntura 80 mm dwópólka ma ok 7-10 lat :P odkupił go od kumpla za 130 zł, poprzednik miał go od nowości i nic z nim nie robił, ale amor jest kozacko pancerny, rozkręcalny, ciężki no i mocny. Kumpel go kupił po tym jak zobaczył nie mal ten sam model u czechów w sklepie za 1300 KC (ponad 1000zł) :P (mogłem sie pomylić przy podawaniu kursu bo zapamiętałem polską cene)
Więc są różne przypały :]
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..