mialem, jezdzilem, nie polecam, kiepska plynnosc, za duza liniowosc pracy, zle relacje cena jakosc. Opinia oczywiscie dosc wybredna, bo nie jest to tani widel. Kup foxa
Ty sie dobrze czujesz? marzo? za liniowy O_o? Cena? cena foxa to jest przesada to jest amortyzator racingowy normlany rider który zaczyna albo jezdzi tak od niebędzie kupował foxa, pozatym niech zgadne polecasz mu fox40?
Kramon twoja cala wypowiedz jest tak niesamowicie niedorzeczna, ze nawet nie wiem od czego mam zaczac komentować. Wez ty moze idz do garażu, znajdz duzy młotek i wez sie mocno w czoło pierdolnij to moze ogarniesz, ze rózne modele wewnatrz jednej firmy róznie pracuja.
Kramon ale jesteś tępy, marzo jest liniowe, to że masz lipne rcv 2008 to nie znaczy, że każdy amortyzator z M na podkowie pracuje połową skoku. Tak się też składa, że 888wc rc3 - tym bardziej powietrzne - są też "racingowe". I nie zgadłeś, bo BikerJG na pewno polecał fox'a f80.
kolega ma ata wc 08 , jezdzilem pare razy na nim i nie liczac problemow z ata (rocznik 08) to widel ok. Wagowo tez dobrze, sztywny i w pracy zblizony do powietrznego boxxa (przynajmniej ten byl podobnie ustawiony do mojego wc)
może i troche nagmatwałem ale jedno wiem i to napewno że 888 RC2x i rc3 są na bank niezaliniowe jezdziłem na obu i to nie pochodniku tylko na trasie zjazdjowej w starej miłosnej.
Jak w każdym temacie napisze ktoś coś głupiego i zaczyna się na maxa offtop ;p Ja polecę od siebie Foxa. Na Marcoku nie jeździłem ale nie lubię być testerem. Kup sprawdzonego Foxa.
piotrex wiem, nie o to sie pytalem. Kolega zwracał uwage na to, ze to jest wersja WC ATA (OMG!) kiedy jest tez sprezynowy WC I tam zajawke wc rozumiem bo jest ti sprezyna ale tutaj? Dopisek wc to tylko kolejny skrót.