Jakie opony do urban dh?
Jakie opony do urban dh?
Witam szukam odpowiedzi jakie opony do urban dh ? Kostka typu minion dh czy lepsze może nokian xxx ? Albo macie jakieś inne modele na oku?
RIDE TO BE FREE....
larsen tt 2.35 to niegłupi pomysł:) dobra przyczepność, oczywiście w miękkiej mieszance no i całkiem spory "balon", chyba jest większa od miniona 2.35 na oko (mam obie) a to na schodach itp może być ważne.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
-
- moderator
- Kontakt:
Najważniejsze to jak najgrubsza scianka i według mnie jak najszersze gdyż czym szersza opona tym bardziej pochłania drgania teoretycznie moge się mylić ale praktycznie to takie mam odczucie.
jak dla mnie najlepsze sa micheliny dh24, dobre na asfalt niskie opory, dobry bieznik gruba scianka tylko ta cena...
jak dla mnie najlepsze sa micheliny dh24, dobre na asfalt niskie opory, dobry bieznik gruba scianka tylko ta cena...
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
qartz Flame to oponka do roweru miejskiego co najwyżej.
Larseny TT są w rozmiarze 2,35 napewno tylko i to nawet 2PLY ale jak z dostępnością teraz to nie wiem.
Z podobnych masz jeszcze SBE 2,35 ale wszystkie chyba w jednej, twardej mieszance.
Na suchym asfalcie naprawde fajnie trzymają, nawet w szybkich zakrętach.
A jak chcesz hardcorowo to możesz Hookwormy 2,5 2PLY szukać
Larseny TT są w rozmiarze 2,35 napewno tylko i to nawet 2PLY ale jak z dostępnością teraz to nie wiem.
Z podobnych masz jeszcze SBE 2,35 ale wszystkie chyba w jednej, twardej mieszance.
Na suchym asfalcie naprawde fajnie trzymają, nawet w szybkich zakrętach.
A jak chcesz hardcorowo to możesz Hookwormy 2,5 2PLY szukać