jaki supprt ?
jaki supprt ?
mam zamiar kupic support a wlasciwie to musze jakis kupic funduszy nie mam zbyt durzych zalozmy ze ok 90 zl na kwadrat to ma byc support ostatnio dwa szczelily kinex po 2 tygodniach jezdzenia :/ i jakis fsa na tym dluzej jezdzilem i teraz nie mam pojecia co kupi pomozcie napiszcie co sami macie i jak sie sprawuje ?? tnx za odpowiedzi
Ja kupilem ostanio suport NECO na maszynkach. Po 2 tygodniach jazdy chyba zaden sie jeszcze nie wysypal. Ale za tym przemawia po 1 . cena ( bo jakies niecale 30zl), po za tym do suportu producent dodaje sruby do korby.
Kinexa zakatowalem w ciagu 3 tygodni, zobaczymy jak ten sobie poradzi :]
Kinexa zakatowalem w ciagu 3 tygodni, zobaczymy jak ten sobie poradzi :]
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
ja jakos najmniej słyszałem o polamanych kinexach :/
kiedys pytalem sie to nikt nic nie wiedzial
teraz raptem wszyscy je łamią :/ Obecnie mam kinexa za 45zł i dziala normalnie jeszcze sie nie sypie w porownaniu do lx'a kinex jest ciezszy ma aluminiowe miski nie jakies tam plastiki :/
poprzednio miałem Vp i tez wytrzymał choć zaznaczam ze nie katuje sprzetu w ogole lekkie zeskoki i niewielkie loty :)
kiedys pytalem sie to nikt nic nie wiedzial
teraz raptem wszyscy je łamią :/ Obecnie mam kinexa za 45zł i dziala normalnie jeszcze sie nie sypie w porownaniu do lx'a kinex jest ciezszy ma aluminiowe miski nie jakies tam plastiki :/
poprzednio miałem Vp i tez wytrzymał choć zaznaczam ze nie katuje sprzetu w ogole lekkie zeskoki i niewielkie loty :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt: