Profesionalne malowanie kasku - gdzie w KRK?

Foka
Kontakt:

Profesionalne malowanie kasku - gdzie w KRK?

Post autor: Foka »

Witam mam pytanie dotyczące pomalowania kasku w profesjonalnej firmie a nie w domowym zaciszu :D. Zna ktoś może jakiś zakład w Krakowie gdzie można ów kask pomalować???? Wielkie dzięki za opowiedz. Pozdro
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Jeden znak zapytania by wystarczył...
Foka
Kontakt:

A czy jest jakaś różnica czy napisze 1 znak zapytania czy np 38? A po za tym temat brzmi inaczej wiec jak masz zamiar pisać takie pierdoły to się nie udzielaj.
Rower to moje życie, umrę jak go stracę.
m-cichy
Kontakt:

Post autor: m-cichy »

mam pomysł, załóżmy osobny temat aby podyskutować o ilości znaków zapytania.
Jactrans
Kontakt:

Post autor: Jactrans »

Foka pisze:A czy jest jakaś różnica czy napisze 1 znak zapytania czy np 38?
Oczywiscie, ze jest. Wiele znakow zapytania pod rzad wyglada po prostu idiotycznie. Zreszta, piszac prace w szkole piszesz jeden znak, czy dwadziescia?
Bike [url]http://skroc.pl/norco[/url]
PinkBike [url]http://skroc.pl/pb[/url]
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

milion!

Foka hymnn ale ty szukasz kogoś kto ci coś namaluje czy kogoś z areografem ;] (lakiernik czy taki z pędzlem bo tez widzialem takich jerdzących)
Foka
Kontakt:

Kramon dzięki za zainteresowanie tematem. Kask chce pomalować na jednolity kolor. Znalazłem parę firm ale niestety malują tylko aluminium albo stal itp. Kask ma być pomalowany po prostu dobrej jakości lakierem, żeby przy byle upadku, zderzeniu czy czym kolwiek lakier nie odpadł.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

W znaki zapytania se pomaluj.
Foka
Kontakt:

Las3k_91 Ldz A żebyś wiedział :D. Szczerze mówiąc nie jest to głupi pomysł. Tylko dalej, żeby to zrobić potrzebny mi jest zakład, w którym to zrobią.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Ok, to zanim zaczniesz szukać, zastanów się dobrze czy nie masz jakiejś koleżanki koleżanki ze szkoły plastycznej. Zrobi Ci to ładnie za buziaka w policzek aerografem, potem bezbarwnym i będzie ok. Jeszcze coś ładnego Ci namaluje.

Serio piszę, byłoby z autopji gdybym nie dorwał Foxa w unikalnym malowaniu [żal zmieniać] :wink:
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Foka pisze:A czy jest jakaś różnica czy napisze 1 znak zapytania czy np 38?
Ilość znaków nie odpowiada ilośc przysłowiowego "oleju w głowie".

Jactrans pisze:Oczywiscie, ze jest. Wiele znakow zapytania pod rzad wyglada po prostu idiotycznie. Zreszta, piszac prace w szkole piszesz jeden znak, czy dwadziescia?
Piwo dla Pana.

A żebyś mnie nie wyzywał to daj kask oczyszczony (bez naklejek, lakieru, zmatowiony, odtłuszczony) do lakiernika np. samochodowego. Zderzaki są z plastiku, a jednak farba nie odpada od byle uderzenia.
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kask możesz pomalować samemu, jak użyjesz dobrej jakości lakier to nic nie odpadnie.
Foka
Kontakt:

Dzięki za pomoc. Znalazłem osobę, która mi pomaluje kask. Kramon dał mi do myślenia i wymyśliłem sobie pewien motyw na kasku. A co do ilości znaków zapytania macie racje, po prostu nie zastanawiałem się za bardzo nad tym jak tworzyłem temat. Jeszcze raz dzięki i sorki za ??????????? :D . Pozdro.
ODPOWIEDZ