Mozartt components, produkty na rok 2010

tooFATtoRIDE
Kontakt:

Post autor: tooFATtoRIDE »

SeraaX pisze:wtedy nie było by tylu klonów Wink
Taco z kolei z tego co pamiętam jest chronione i dlatego go tu nie ma (było przecież w pierwszych wersjach)
No i właśnie o to mi chodzi - żeby mozartt był absolutnie pewien że go żaden e13 czy też MRP nie będzie chciał puścić z torbami.

A co do tych, którzy mnie krytykują za moje czepianie się do kwestii prawnych powiem jedynie że z wykształcenia i zawodu jestem związany z prawem i kilka już razy widziałem wielkie korporacje "zjadające" małych innowacyjnych ludzi takich jak mozartt
Anałana
Kontakt:

Post autor: Anałana »

czy to tak trudno uwierzyc ze czlowiek poprostu jest pasjonatem w tym co robi. Robi sprzet taki na ktorym sam by chcial jezdzic i podaje cene za jaka on by to kupil , bo wie ze jest to warte tych pieniedzy. Naprawde TERAZ POLSKA (nutka sarkazmu). skoro nie widzisz sensu kupowania drozszych (w tym przypadku b.dobrych czesci) to jezdzij na rowerze z Lilda
OMENRACING
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

tooFATtoRIDE pisze:innowacyjnych ludzi takich jak mozartt
Innowacyjnych ? Pod jakim wzgledem ?
tooFATtoRIDE
Kontakt:

troyo pisze: Innowacyjnych ? Pod jakim wzgledem ?
Pod takim że nie siedzi i pierdzi w stołek, że u nas w Polsce to wszystko do dupy i drogie, że firma taka czy inna produkuje szajs tak jakby nie słuchała ludzi, którzy później używają jej produktów, ale sam myśli jak zrobić dobry produkt i jeszcze coś z tego mieć.

Choćby nawet inicjatywa ludzi takich jak Mozartt polegała na czymś banalnie prostym, ja doceniam to, że on ma chęć coś zrobić i robi to, zamiast siedzieć przed telewizorem, oglądać jakieś idiotyzmy, wcinać chipsy i gadać, że jest do dupy.

Ktos powyżej napisał TERAZ POLSKA, ceńmy to co nasi robią i właśnie ja dlatego doceniam to co on robi.
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

tooFATtoRIDE pisze:Ktos powyżej napisał TERAZ POLSKA, ceńmy to co nasi robią i właśnie ja dlatego doceniam to co on robi.
taaa popieram.

w polsce jest takie przekonanie ze wszystko co zagraniczne to zajebiste, a co polskie to straszny syf i napewno lewizna ...
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

nie zmieniajcie tematu na patriotyczne pogaduszki, bo mowa o czyms innym
Pure Freeride
tooFATtoRIDE
Kontakt:

nie zmieniajcie tematu na patriotyczne pogaduszki, bo mowa o czyms innym
Co racja to racja!
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Pomimo promowania marki, to po testach i przeglądach jakoś jednak stawiam na e.13..

Jeśli tegoroczna wersja będzie mniej elastyczna (czyt miękka), to się nawrócę..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
troyo
Kontakt:

tooFATtoRIDE przykro mi , ale innowacyjność , to nie jest to co Ty opisujesz , ani to co kolega mozzart uskutecznia .
tooFATtoRIDE
Kontakt:

troyo pisze:tooFATtoRIDE przykro mi , ale innowacyjność , to nie jest to co Ty opisujesz , ani to co kolega mozzart uskutecznia .
Każdy ma prawo do swojego zdania, mi to bez różnicy czy sie ze mną zgadzasz czy nie.
troyo
Kontakt:

Nie chodzi o twoje zdanie , lecz o to , abys nie uzywal slow , ktorych znaczenia nie znasz .
tooFATtoRIDE
Kontakt:

troyo pisze:Nie chodzi o twoje zdanie , lecz o to , abys nie uzywal slow , ktorych znaczenia nie znasz .
Mi i tak jest bez róźnicy czy uważasz że używam słów których znaczenia nie znam, czy też nie.
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

tooFATtoRIDE pisze:Mi i tak jest bez róźnicy czy uważasz że używam słów których znaczenia nie znam, czy też nie.
A powinno, bo przez to masz u niektórych "na wstępie" mniejszy szacunek.
http://brooce.pinkbike.com
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

troyotooFATtoRIDEbrooce a moglibyscie skonczyc te dywagacje i wrocic do tematu ;)?

ladne,lekkie,cenowo przyzwoite moim zdaniem,ciekawe jak sie sprawuje "w akcji".
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
tooFATtoRIDE
Kontakt:

piotrex nie ma sprawy
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

mlynooo co do piast, to projekt mam już zrobiony , ale czasu na jego realizację brak ;)

ArthurGreen będzie nie mniej sztywno niż u konkurencji. Jak będą gotowe to sam ocenisz.

piotrex Jeżeli chodzi o obecne napinacze, to test po sezonie użytkowania przedstawi niedługo 43ride. Nowe napinacze zmieniają się głównie pod względem wytrzymałości, sztywności konstrukcji i jakości wykonania.
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

Wygląda wszystko słodko, ładnie, kolorowo ale najważniejsze by to dobrze działało a nie wyglądało. Czekam na test, bo z estetyki 6.

Regulacja klatki również w poziomie? Za pomocą czego, jak? Nigdzie nie znalazłem zdjęcia ;/

Osobiście zachęciła by nie tylko mnie niższa cena (przy okazji na stronie chyba jest nie aktualna?).
Z drugiej strony napinacz się za bardzo nie zużywa i to zakup na długie lata, tym bardziej jeśli są dostępne części wymienne - są? (Info, ceny)...
mozartt pisze:taco jest objęte patentem międzynarodowym, przez E13. Patent wygaśnie to w sprzedaży pojawi się również napinacz z osłoną jak Taco.
A kiedy wygaśnie? :)

PS:
Nazwa 'taco' to od meksykańskiej bułki w podobnym kształcie?
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

O kulisach powstawania obecnego projektu i test naszych napinaczy możecie przeczytać w najnowszym numerze 43ride.

Od siebie tylko dodam, że równolegle do testu wykonywanego przez 43ride mieliśmy również wielu innych używkotników, któtrzy testowali dla nas napinacze przez caly sezon 2009 startując nie tylko w kraju, ale również w zawodach światowej rangi.

Link: (prawy przycisk, zapisz element docelowy jako)
http://43ride.com/download.php?nr=9
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

nie przekonuję mnie test 43ride
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ODPOWIEDZ