Krotki mostek

DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

nie wiem jak bardzo jest wysoki, bo go jeszcze nie zrobilem :) zrobilem kilka innych i maja one rozne wysokosci
KACZOR
Kontakt:

Post autor: KACZOR »

ja ostatnio kupowalem mostek i zastanawialem sie nad wieloma ale wybor padl na da bomba minime fajna i tania sprawa mostek krotki szpanerski i chyba wytrzymaly
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

[quote="Dex"]wd40 a to bedzie full czy ht :> ?[/quote]

na 80% full, a jak nie to dobry ht
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

ktoś wie wogóle ile ten nowy radiator bedzie kosztować ?? bo fajnie wygląda i wkońcu dłuższy troche
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

[quote="KACZOR"]ja ostatnio kupowalem mostek i zastanawialem sie nad wieloma ale wybor padl na da bomba minime fajna i tania sprawa mostek krotki szpanerski i chyba wytrzymaly[/quote]

a mi sie dabomb nie podoba... jak mostek to taskforce tiogi :p albo juz kostka. a i tak jak bede chcial nastepny mostek i kiere to pewnie nsx pure + mostek od ixa :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Adi-DH
Kontakt:

Post autor: Adi-DH »

a ja ci polecę NS MOTO jest krótki i wypasiony
Mój twór 3D:
www.makolab.pl/ts/images/galeria/bike1.jpg
s-mario
Kontakt:

Post autor: s-mario »

Ja mam most POINT DH i on jest o niebo lepszy od jakis NS moto (moja dziewczyna ma NS) bo point jest o wiele wyzszy czyli ma wiekszy wznios i jest krotki bo ma 30mm no i mam go 3 lata i nic sie z nim nie dzieje i gwintow nie zrywa weic warto wydac troche wiecej :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244743
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

nie wiem jaka ma dlugosc, ale do rozmiarow kier jest uniwerslany i jest raczej krotki, chodzi mi northora Radiatora, najlepiej Elite, super mostek
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

a ja polece titeci, np el norte - sam taki mam i jest doskonaly ! Nsx-y tez sa porzadne!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

a ja polecam mostki atomlaba :)

a z tych wymienionych to polecam made by dzikus będzie najlepszy
albo made by dzikus opcja 2 czyli radiator elite :D
A tam
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

A ja polecam mostek zoom aka wooz. Kosztuje 15 zeta (sztycowy), tanszych nie bylo i mialem wrazenie ze sam niesie bika do gory. Niestety mialem, bo widelec sie pogial i ogolnie to dupa. Zakladalem inny widelec ze smiesznymi piwotami (na wysokosci opony) i z dolnego lozyska sterow zrobilo sie nie wiadomo co, moze kiedys bede wiedzial jaki to ksztalt...

Kupie widelec sztywny na 1" + stery, przynajmniej dolne lozysko z taka podkladka czy cos. Najtansze.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

Tak naprawde to co niewezmiesz wytrzyma tyle samo, a dluzej niz 2 lata przy intensywnej jezdzie to i tak na mostku sie jezdzic nie powinno(zmeczenie materialu ale jak cos to niech Dzikus zabierze glos:D ).

Niektore modele Funna masz na M6 sruby:) ja bym bral Funna lub NS Moto(taki ladny maly mostek:D )
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
ODPOWIEDZ