Krotki mostek
[quote="KACZOR"]ja ostatnio kupowalem mostek i zastanawialem sie nad wieloma ale wybor padl na da bomba minime fajna i tania sprawa mostek krotki szpanerski i chyba wytrzymaly[/quote]
a mi sie dabomb nie podoba... jak mostek to taskforce tiogi :p albo juz kostka. a i tak jak bede chcial nastepny mostek i kiere to pewnie nsx pure + mostek od ixa :]
a mi sie dabomb nie podoba... jak mostek to taskforce tiogi :p albo juz kostka. a i tak jak bede chcial nastepny mostek i kiere to pewnie nsx pure + mostek od ixa :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ja mam most POINT DH i on jest o niebo lepszy od jakis NS moto (moja dziewczyna ma NS) bo point jest o wiele wyzszy czyli ma wiekszy wznios i jest krotki bo ma 30mm no i mam go 3 lata i nic sie z nim nie dzieje i gwintow nie zrywa weic warto wydac troche wiecej :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244743
-
- Kontakt:
A ja polecam mostek zoom aka wooz. Kosztuje 15 zeta (sztycowy), tanszych nie bylo i mialem wrazenie ze sam niesie bika do gory. Niestety mialem, bo widelec sie pogial i ogolnie to dupa. Zakladalem inny widelec ze smiesznymi piwotami (na wysokosci opony) i z dolnego lozyska sterow zrobilo sie nie wiadomo co, moze kiedys bede wiedzial jaki to ksztalt...
Kupie widelec sztywny na 1" + stery, przynajmniej dolne lozysko z taka podkladka czy cos. Najtansze.
Kupie widelec sztywny na 1" + stery, przynajmniej dolne lozysko z taka podkladka czy cos. Najtansze.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Tak naprawde to co niewezmiesz wytrzyma tyle samo, a dluzej niz 2 lata przy intensywnej jezdzie to i tak na mostku sie jezdzic nie powinno(zmeczenie materialu ale jak cos to niech Dzikus zabierze glos:D ).
Niektore modele Funna masz na M6 sruby:) ja bym bral Funna lub NS Moto(taki ladny maly mostek:D )
Niektore modele Funna masz na M6 sruby:) ja bym bral Funna lub NS Moto(taki ladny maly mostek:D )
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes