No fakt, firefox CI tego nie podkreśli, co nie znaczy że nie powinieneś zapisać się na jakieś godziny dodatkowe na polskim.Kramon pisze:warzy
Kramon vs reszta swiata
Jakto nie ^^. Nieno fakt w mieście było by to dobre np ruszanie niebyło by już takie męczące ale i tak wolałbym jakby zrobili system który ładuje sie z energi pedałów O_o.antysys pisze:A ja uważam, że to bardzo fajne rozwiązanie. Naturalnie nie do jakiejkolwiek grawitacji, ale do miasta jako codzienny środek transportu ma spore szanse. Jeśli tylko nie byłoby horrendalnie drogie i ciężkie. Nie smrodzi jak skuter i na pewno brzmi nieco lepiej od tego irytującego dźwięku dwusuwu;p Można by jechać do pracy przez parki, place czy deptaki czego nie można robić skuterem..
Pablo666:
-kone stinky.
-śmigam w letkim DH/FR
-miejscówki to 2 tory motocrosowe oraz Bartycka i Stara miłosna chociaż nielubie bartyckiej bo tam za przeproszeniem gówno jest.
-
- Kontakt:
To pocwicz nogi, a nie na forum spamujeszKramon pisze:ruszanie niebyło by już takie męczące
Czy ty widzisz co ty w ogole piszesz? Masakra..Kramon pisze:wolałbym jakby zrobili system który ładuje sie z energi pedałów
No to super te twoje "letkie" FR/DH. Wiesz w ogole co to jest FR i DH?Kramon pisze:miejscówki to 2 tory motocrosowe oraz Bartycka i Stara miłosna
blackdemon nudzi ci się?
Koniec off-topa.
jezu czy ty jesteś tępy czy jak bo ja naprawde nie rozumiem jak można być tak nie kumatym człowiekiem. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. A dlamnie ortografia nad która pracuje.blackdemon pisze:To pocwicz nogi, a nie na forum spamujesz
kocham cie.blackdemon pisze:No to super te twoje "letkie" FR/DH. Wiesz w ogole co to jest FR i DH?
Koniec off-topa.
-
- Kontakt:
Temat godny nagrody NOBLA, do tego założony przez moda <chyba -letniego>
'' Kramon vs reszta swiata ''
1wszy post cytat z błędem ortograficznym i jedziemy tak:D??
haha!
Kramon, Ty to weź idź do podstawówki 3cią klasę powtarzać, O-K-E-J?!
hihi boki zrywać xD xD xD
'' Kramon vs reszta swiata ''
1wszy post cytat z błędem ortograficznym i jedziemy tak:D??
haha!
Kramon, Ty to weź idź do podstawówki 3cią klasę powtarzać, O-K-E-J?!
hihi boki zrywać xD xD xD
http://www.allegro.pl/item934868489.html
SeraaX w jakim celu zakładasz ten temat ?? Jaki masz cel ??
Tak Cię boli jako moda ta osoba ?? Do czego ma doprowadzic taka forma ??
Myślę że jako mod powinieneś inaczej zaznaczać swą obecność na forum.
Temat z głębokiej DUPY !!!
Tak Cię boli jako moda ta osoba ?? Do czego ma doprowadzic taka forma ??
Myślę że jako mod powinieneś inaczej zaznaczać swą obecność na forum.
Temat z głębokiej DUPY !!!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
brawo!!! za inteligencje stary naprawde wielkie gratki. ahahhahahablackdemon pisze:Kramon napisał:
A dlamnie ortografia nad która pracuje.
To lichy pracownik jestes
Kramon napisał:
kocham cie.
Szkoda.
Ogolnie to nie ma jak smigac po torach MX rowerem i twierdzic, ze sie DH jezdzi, haha.
Ty umiesz czytać?
"miejscówki to 2 tory motocrosowe oraz Bartycka i Stara miłosna"
Wiesz co znaczy słowo oraz? wydaje mi się, że nie.
o jej tory MX to są takie że wo umierasz na nich.
Co do tematu to chciałbym aby został bo musze wyjaśnić pare spraw.
Panowie nie sądzicie, że to lekka przesada z tym tematem ? Chłopak założył temat w którym było mnóstwo błędów ort. ale przynajmniej ludzie którzy nie spotkali się z rozwiązaniem KERS mieli okazje o nim poczytać.. można zasugerować zaprzestanie zakładania nowych tematów dopóki nie ogarnie ortografii i żeby nie wypowiadał się na tematy na które nie ma zielonego pojęcia. Ale żeby tworzyć nowy temat którego celem jest wyśmiewanie się z niego jest sporą przesadą..
Aż się zalogowałem żeby to skomentować, seraxx, jesteś totalnym chamem !!!
Jak można, wyśmiewać się z kolesia, który robi błędy ort, rozumiem skarcić ale zakładać temat i się śmiać z niego, to jest chore co najmniej, i te posty pod postem admina aż razi w oczy jak się mu podlizujecie, wszyscy równo po nim jedziecie, może 1 osoba ma odwagę powiedzieć co o tym myśli, nie znam tego kolesia ale to aż prosi się o wyje*** admina za coś takiego, zachowujecie się jak smarkacze jak jeden to i reszta go pojechała,
Ja nie widziałem żeby tek koleś kogoś obrażała wy takie cwaniaki przez pc, pokazujecie co wy to nie jesteście, wielki minus dla Adma za to -.
Jak można, wyśmiewać się z kolesia, który robi błędy ort, rozumiem skarcić ale zakładać temat i się śmiać z niego, to jest chore co najmniej, i te posty pod postem admina aż razi w oczy jak się mu podlizujecie, wszyscy równo po nim jedziecie, może 1 osoba ma odwagę powiedzieć co o tym myśli, nie znam tego kolesia ale to aż prosi się o wyje*** admina za coś takiego, zachowujecie się jak smarkacze jak jeden to i reszta go pojechała,
Ja nie widziałem żeby tek koleś kogoś obrażała wy takie cwaniaki przez pc, pokazujecie co wy to nie jesteście, wielki minus dla Adma za to -.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A co do tego ze popelnia bledy.. to istnieja slowniki, nawet w google mozna wpisac wyraz i pokaze mu sie poprawnie napisany.. ;]
Temat raczej w Offie powinien byc ale moze skloni to wlasnie tego uzytkownika do pracy nad swoja ortografia ;D
Kramon Masz PB np zeby mozna zobaczyc twoja Kone.? A i ile masz lat.? A i jak mozna jezdzic na Rowerze po torze MX i nazywac to "letkim" DH/FR..
Kurde mowisz i masz xd Juz temat w offie ;d
Temat raczej w Offie powinien byc ale moze skloni to wlasnie tego uzytkownika do pracy nad swoja ortografia ;D
Kramon Masz PB np zeby mozna zobaczyc twoja Kone.? A i ile masz lat.? A i jak mozna jezdzic na Rowerze po torze MX i nazywac to "letkim" DH/FR..
Kurde mowisz i masz xd Juz temat w offie ;d