Anti-fog... spray?
Anti-fog... spray?
No właśnie, zimno, wilgotno, przejeb*** z goglami. Są antifogi wbudowane, jak np miałem w googlach Utopia Slayer, ale nie wiem czy zmyłem tą powłoke czy co, bo parowały strasznie. Ogarniały tylko takie z podwójną szybką, ale tez do czasu. Teraz myśle kupic jakiś preparat do rozpylania na szybke od wewnątrz i moze ktoś ma jakieś wskazówki co jest warte uwagi :>
taki np:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=25404
Są tez chyba jakieś naklejane...
taki np:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=25404
Są tez chyba jakieś naklejane...
http://dhcyc.pinkbike.com
Wyjść jest dużo, zamiast kask na głowie trzymają go na kierownicy, bądź jak ci zimno to gogle zdejmij i odwracaj do tylu, ja często stosowale taka technikę ze przed zajazdem gdy tylko widzilem ze zaparowaly sciagalem telepalem nimi chwilke i odparowywaly, nie mają prawa parowac podczas jazdy szczególnie w miarę z jakaś prędkością, a co do środków to słyszałem że normalne przciw parowanii szyb działają dobrze:) chyba coś i sikaniu i slinieniu też
Ale nie wiem czy działa i jak potem pachnie
Ale nie wiem czy działa i jak potem pachnie

Karpiel i Duncon to moje zycie
Kramon dziecko neo weź sobie zainstaluj mozille i korzystaj z takiego gówna co poprawia błędy !! albo poproś mame żeby zamiast opłacać ci internet KUPIŁA SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY !!
A co do parowania , to miałem takie coś do masek tlenowych że się od środka smarowało takim czymś jak błyszczyk do ust ( coś podobnego co mają laski ).Powiem tak że nie wiadomo jakie były warunki nigdy nie zaparowały ,nawet jak dostały dużą ilością wody od środka,to ten preparat działał .Tylko małe ale
zapomniałem jak to się nazywa ;P
A co do parowania , to miałem takie coś do masek tlenowych że się od środka smarowało takim czymś jak błyszczyk do ust ( coś podobnego co mają laski ).Powiem tak że nie wiadomo jakie były warunki nigdy nie zaparowały ,nawet jak dostały dużą ilością wody od środka,to ten preparat działał .Tylko małe ale

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
xenon Ale jak to silikonem o ile mi coś świta to silikon niejest zbytnio przezroczysty chyba , że taka cieniuteńka warstewka. Masz może jakieś dokładniejsze info?
A ślina polecam naprawdę po glebach na nartach miałem czasami sam śnieg w googlach otrzepałem wytarłem rękawiczką i nic nie parowały a w razie czego można sobie poprawić jak zaczną parować chociaż umnie po 2 latach jest git no taka przesada z tymi 2 latami bo tam pare razy chyba jeszcze robiłem ale naprawdę pół roku rok wytrzymuje.
KefirQn,
yyy okej ale nie prościej po prostu po wiedzieć jakie błędy popełniłem? Wybacz ale nie mogę używać tych 2 przeglądarek. Przy większych postach wrzucam tekst do worda ale przy takich nie chce mi się po prostu. Niema tam błędu typu ktura, gura. Więc taki bulwers jest nie na miejscu.
No nie gadaj nie możliwe że tak krótko nie wydali by takiego badziewia na rynek na pewno z 20 minut trzyma.Muc-off starczy na 5-10min będąc mega spoconym w baniaku, z resztą zależy to od potliwości człowieka.
A ślina polecam naprawdę po glebach na nartach miałem czasami sam śnieg w googlach otrzepałem wytarłem rękawiczką i nic nie parowały a w razie czego można sobie poprawić jak zaczną parować chociaż umnie po 2 latach jest git no taka przesada z tymi 2 latami bo tam pare razy chyba jeszcze robiłem ale naprawdę pół roku rok wytrzymuje.
KefirQn,
yyy okej ale nie prościej po prostu po wiedzieć jakie błędy popełniłem? Wybacz ale nie mogę używać tych 2 przeglądarek. Przy większych postach wrzucam tekst do worda ale przy takich nie chce mi się po prostu. Niema tam błędu typu ktura, gura. Więc taki bulwers jest nie na miejscu.
zaczalbym od tego ze gogle z jedna szyba beda parowac zawsze.
druga rzecz: muc off ma taki plyn anti fog,niebieski i zloty,nie wiem jak to dziala bo moje gogle odpukac nie paruja poki co.
trzecia rzecz-jak sciagasz gogle to zakladaj je na BOK kasku,a nie do tylu,bo jakCi poleca kamyczki z tylnego kola to moga Ci gogle porysowac.
czwarta rzecz-slina dziala.
Kramon pasta do zebow?przeciez to porysuje szybe?
p.s. tego muc offa anti foga w dwoch wersjach mozna kupic w Polsce,nie trzeba z uk sciagac.
druga rzecz: muc off ma taki plyn anti fog,niebieski i zloty,nie wiem jak to dziala bo moje gogle odpukac nie paruja poki co.
trzecia rzecz-jak sciagasz gogle to zakladaj je na BOK kasku,a nie do tylu,bo jakCi poleca kamyczki z tylnego kola to moga Ci gogle porysowac.
czwarta rzecz-slina dziala.
Kramon pasta do zebow?przeciez to porysuje szybe?
p.s. tego muc offa anti foga w dwoch wersjach mozna kupic w Polsce,nie trzeba z uk sciagac.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Kramon Kup sobie slownik albo przestan wogole pisac bo rece opadaja jak sie to czyta.
Kosztuje 1,50
Dzis zakupilem preparat przeciw parowaniu szyb i bede go testowal
Koszt
10zl.
Edit:
Po testach stwierdzam ze K2 FOX bardzo dobrze dziala przeciwko parowaniu. Trzymalem szybke nad czajnikiem az zaczela sie skraplac woda (nie zaparowaly). Nastepnie dokladnie przetarlem do sucha szybke i znow nad czajnik. Zadna para sie nie pojawila.
200ml = 10zl
Kosztuje 1,50
Dzis zakupilem preparat przeciw parowaniu szyb i bede go testowal

10zl.
Edit:
Po testach stwierdzam ze K2 FOX bardzo dobrze dziala przeciwko parowaniu. Trzymalem szybke nad czajnikiem az zaczela sie skraplac woda (nie zaparowaly). Nastepnie dokladnie przetarlem do sucha szybke i znow nad czajnik. Zadna para sie nie pojawila.
200ml = 10zl
Marcio, świetny test! sprawdziłeś czy działa, pomyśl jakby nie działało to by raczej nie sprzedawalali. Tu niechodzi oto czy działa czy nie tylko jak długo sory ale jak po każdym zjedzie mam zdejmować google i psikać se noto sory ale wole wydać na google z wyższej półki hajs. Pozatym ślina wystarcza na narty to co dopiero na rower.
nie chciałem cię obrażać ani nic z tych żeczy tylko po prostu dla mnie taki test to debilizm.
//postanowiłem zastąpić to innym slowem btw niebulwersuj się tak.
nie chciałem cię obrażać ani nic z tych żeczy tylko po prostu dla mnie taki test to debilizm.
//postanowiłem zastąpić to innym slowem btw niebulwersuj się tak.