Domain 318 180mm vs. 66 rcv 2008 180mm
mysticar koleś widocznie ma na podciśnieniu, ja tak samo używałem domaina i wcale nie był progresywny - ba, nawet liniowy.
Wool14 No to jak odmiany szukasz, to nie warto zamieniać na nic gorszego - może lepiej sprzedać domaina i dołożyć do chociażby 888rc które pracują zupełnie inaczej niż 66rc... A jak nie marcoka to może jakiegoś travisa, albo boxxera, ale to już więcej dołożyć trzeba.
Wool14 No to jak odmiany szukasz, to nie warto zamieniać na nic gorszego - może lepiej sprzedać domaina i dołożyć do chociażby 888rc które pracują zupełnie inaczej niż 66rc... A jak nie marcoka to może jakiegoś travisa, albo boxxera, ale to już więcej dołożyć trzeba.
-
- Kontakt:
przyznam że jeździłem na jednym i drogim (domain coprawda 302 ale to tez jakis punkt odniesienia) i musze powiedziec ze domain duzo chętniej sie uginał w porownaniu do 66(całkiem ładnie wybierał), jak juz ludzie wspominali 66 sa bardzo progresywne, mi jakos nie przypadły do gustu. Osobiscie napewno wybrałbym domaina.
-
- Kontakt:
a co powiecie na manitou? o np to; http://www.allegro.pl/item829752196_man ... 170mm.html
w porównaniu do domaina?
w porównaniu do domaina?
-
- Kontakt:
Wool14 Za Domainem w tym wypadku przemawia rocznik. Ostatnie Shermany to rok 05. Golenie górne też. Domain 35 a Sherman 32mm i tu może Domain dościgać Manita jeśli chodzi o sztywność mimo jednej półki. Wagowo też prawie pół kilo różnicy na rzecz Domaina.
SPV to też dość problemowe tłumienie bo sporo osób narzekała. Osobiście jeździłem na zadbanym egzemplarzu i złego słowa nie mogę powiedzieć aczkolwiek moim zdaniem nie trafiona zamiana.
Zostałbym przy RSie
SPV to też dość problemowe tłumienie bo sporo osób narzekała. Osobiście jeździłem na zadbanym egzemplarzu i złego słowa nie mogę powiedzieć aczkolwiek moim zdaniem nie trafiona zamiana.
Zostałbym przy RSie
-
- Kontakt:
Do jakiej ramy? Shiver to raczej przestarzały sprzęt, ja miałem nieprzyjemne komplikacje z nim, na ogół mało sztywny jest i niezły z niego kloc. Ja bym domaina zamienił na 888r, ewentualnie 66r lub może rc. Jak masz główke 1.5", to może travis single. Na inne modele raczej nikt Ci sie nie zamieni, chyba że za Twoją dopłatą, a jak nie to po prostu sprzedaj go i dołóż do innego. A 66 i 888 typu rv, rcv etc sobie odpuść, lepiej zostawić domaina.
-
- Kontakt: