Young talent industries - opinie

proMAXdh
Kontakt:

Young talent industries - opinie

Post autor: proMAXdh »

bardzo rozmyslam nad ta oferta ....;/ i naprawde ciezko mi zasypiac;/
oferta bardzo fajna w rowerze sa b.dobre czesci i cena nie jest zła
co o tym myslicie? pytam,poniewaz nie chce kupowac kota w worku :)
http://www.yt-industries.com/index.php? ... tegory]=14
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Bierz.

Napisz cokolwiek co to w ogóle jest, jakieś dane techniczne itp, do tego stan i cena, bo bez tego nikt nie powie nic sensownego.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

o tego Ci chodzi?

Obrazek

Podaj specyfikacje pełną
proMAXdh
Kontakt:

teraz juz chyba wiadomo co to jest?
GgG
moderator
Kontakt:

Ze zdjęcia wnioskuję tylko tyle, że damper to rocco, obręcze to supry, opony kenda, marzo 66 nie wiadomo jaki model, ale na sterówkę 1.5 i na podstawie tego mówię - kupuj bo to jest okazja życia (1000zł jak rozumiem, wydaje mi się, że na fotce jest to napisane mały druczkiem...)
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

No i tu masz 2 zupełnie odmienne maszyny...
GgG
moderator
Kontakt:

Części naprawdę spoko, obręcze bym tylko zmienił, bo mi ta supra nie leży. Rama nie wiem jak się spisuje, ale jest ładna i ma dobrą geometrię :) Przeszukaj zagraniczne fora żeby sprawdzić jakieś opinie na temat całego roweru.
proMAXdh
Kontakt:

GgG no własnie w tym problem nigdzie nic tak naprawde konkretnego nie znalazłem ale no co moze sie jeszcze ktos (jakis super extra znawca wypowie) :D
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

8,7k zł za nowy rower na takich częściach to atrakcyjna cena... poszukaj na MTBR.com i Ridemonkey.com powinieneś coś znaleźć a nawet załóż tam temat ;)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

ja się tym ostro interesuje, firma godna zaufania, ich rowerki zbierają dużo dobrych opini, przedewszystkim jezelibchodzi o części jakie mają i cenę za to( mała
Marża oraz czescindobierane z głową) rozmawiam z nimi już na teamt ich nowych bajow na 2010, z tego co michael tłumaczył to praca będzie liniowa , preferowany będz duży sag:) ma się dosłownie
Kleic do ziemi, tylko tutaj nie mógł tego sprecyzować czy cały skok czy nie jest liniowy( spaced ty ,,hamie,, skąd wiedziałeś ze tak będzie!!!), jeżeli na całej dlugosci to fajnie będzie się zapadal:) rama ładna, soki kąty, nie jest jakos bardzo niską co daje jej swego rodzaju uniwersalność^^ twój wybór, sam się zastanawiam ale wolę poczekać na opinie o zawieszeniu( patent patrntem ale może chodzić jak kupa:()
Karpiel i Duncon to moje zycie
GgG
moderator
Kontakt:

war23 dla czego nazywasz Spaceda szynką? Jak już chcesz kogoś obrażać to nie rób błędów.
war23
Kontakt:

GgG sorki jak już sobie robię jaja i ewidetnie pisze wyraz ham poprzedzajac to (,,) to nie będę przepraszam a zauważ ze ta wypowiedz nie była do ciebie;*
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

przez CH sie pisze.. chyba nie musze mowic co po angielsku ham oznacza
war23
Kontakt:

blackdemon jezuuuu widzę ze nie kawaly na myślenie too nie tutaj:( no co
Ty nie powiesz że ham przez ch sie
Pisze!! Wow! Dziękuję bo nie wiedziałem:(
mlynooo
Kontakt:

Post autor: mlynooo »

masakra ! za 2100 euro za rower na teamie 2010r, x9, vividzie i elixirach :D
proMAXdh
Kontakt:

war23 dzieki wielkie moja wiedza sie poszerzyła, taka praca powinna mi bardzo odpowiadac :D mlynooo no cena idealna jak za nowy rower i to na takim osprzecie :D :D
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

war23 a skąd ty tyle wiesz o YT?
Ja nie widziałem nawet na RM żadnej opinii i tych sprzętach. Możesz wrzucić jakieś linki?
proMAXdh ja bym poczekał, nie bądź królikiem doświadczalnym.

No dobra, na RM jest o tym temat, w którym dzielnie udziela się "nasz" Spaced ;)

http://www.ridemonkey.com/forums/showth ... p?t=226924

Kilka wypowiedzi:
norbar (Spaced)
(...)Rzecz, która napawa mnie największą obawą, to to, że to (rower) będzie badziewnie "pedałować" dlatego, że producenci chcieli więcej czułości na małe nierówności, więc zrobili bardziej liniowe zawieszenie. BB mógłby być niżej, ale za tę kasę dostajesz super komponenty, a ramę możesz sprzedać jakiemuś napalonemu dzieciakowi z PB, który się zajara niezrozumiałym skrótem (nazwy) zawiesznia.

haromtnbiker
Ma kąt główki 64* więc na pewno będzie działać 10x lepiej niż Glory.

blackohio
To całkiem śmieszne nazwać to Tues Downhill. Zastanawiam się, czy to miało znaczyć Tuesday? Co w tym przypadku nie ma zupełnie sensu. Sunday. Rozumiem. Saturday, to naciągane. Ale w Tuesday (wtorek) wyścic jest skończony, wszyscy pojechali do domu prócz ludzi, którzy zostali sprzątać trasę.

FullMonty
Więc to jest horst link, ale damper jest popychany przez drugi komplet chainstays przyspawanych do pierwszego i jest połączony od strony piwotu(?) kawałkiem aluminium, który służy tylko po to by element pośredni się nie rozlazł?

Hacktastic
Obudziłem się, jestem ciut bardziej trzeźwy i nadal nie wiem o co chodzi

norbar (Spaced)
Nie wiedziałeś że więcej to lepiej? Przynajmniej dział marketingu jest o tym przekonany ;)

Hacktastic
To (rama) wygląda jakby 951 i Demo wydymały DeVinci Wilsona ale żadne z nich nie chce płacić za utrzymanie dziecka.

toodles
Widywałem gorsze ramy od lepszych firm.

Brian HCM#1
Rozwalacie mnie, chłopapki. Gdyby DW (Dave Wiggle) pracował nad tą ramą, to byłaby najlepsza na świecie.

Reszta postów nic nie wnosi lub jest nie na temat.
pozdro

frango
war23
Kontakt:

frango aa gadalem z nimi na mailach aa ze ojciec szprecha po niemiecku prefecto to i dogadaniem nie bylo problemow, ale dobrze mowisz, predzej ja bede krolikiem doswiadczalnym z kolega niz ty xDproMAXdhaa wlasnie zagadaj na PW bo mam sprawe do ciebie D:
ODPOWIEDZ