war23 a skąd ty tyle wiesz o YT?
Ja nie widziałem nawet na RM żadnej opinii i tych sprzętach. Możesz wrzucić jakieś linki?
proMAXdh ja bym poczekał, nie bądź królikiem doświadczalnym.
No dobra, na RM jest o tym temat, w którym dzielnie udziela się "nasz" Spaced
http://www.ridemonkey.com/forums/showth ... p?t=226924
Kilka wypowiedzi:
norbar (Spaced)
(...)Rzecz, która napawa mnie największą obawą, to to, że to (rower) będzie badziewnie "pedałować" dlatego, że producenci chcieli więcej czułości na małe nierówności, więc zrobili bardziej liniowe zawieszenie. BB mógłby być niżej, ale za tę kasę dostajesz super komponenty, a ramę możesz sprzedać jakiemuś napalonemu dzieciakowi z PB, który się zajara niezrozumiałym skrótem (nazwy) zawiesznia.
haromtnbiker
Ma kąt główki 64* więc na pewno będzie działać 10x lepiej niż Glory.
blackohio
To całkiem śmieszne nazwać to Tues Downhill. Zastanawiam się, czy to miało znaczyć Tuesday? Co w tym przypadku nie ma zupełnie sensu. Sunday. Rozumiem. Saturday, to naciągane. Ale w Tuesday (wtorek) wyścic jest skończony, wszyscy pojechali do domu prócz ludzi, którzy zostali sprzątać trasę.
FullMonty
Więc to jest horst link, ale damper jest popychany przez drugi komplet chainstays przyspawanych do pierwszego i jest połączony od strony piwotu(?) kawałkiem aluminium, który służy tylko po to by element pośredni się nie rozlazł?
Hacktastic
Obudziłem się, jestem ciut bardziej trzeźwy i nadal nie wiem o co chodzi
norbar (Spaced)
Nie wiedziałeś że więcej to lepiej? Przynajmniej dział marketingu jest o tym przekonany
Hacktastic
To (rama) wygląda jakby 951 i Demo wydymały DeVinci Wilsona ale żadne z nich nie chce płacić za utrzymanie dziecka.
toodles
Widywałem gorsze ramy od lepszych firm.
Brian HCM#1
Rozwalacie mnie, chłopapki. Gdyby DW (Dave Wiggle) pracował nad tą ramą, to byłaby najlepsza na świecie.
Reszta postów nic nie wnosi lub jest nie na temat.