Mozartt components, produkty na rok 2010
a mnie to przekonuje!!troyo pisze:Super , lancuch spadl 15 razy i tro w czasie zawodow . Nic tylko brać : )
... czy wszyscy zapominają, że opisane są w 43ride kulisy powstawania prototypu i etapy jego udoskonalania...
Finalna wersja zawsze się różni od prototypu (który może być zawodny - dlatego jest testowany i udoskonalany... po to służyły testy na zawodach).
E13 nie od razu zbudowała dobry napinacz... po prostu nie mieli odwagi pochwalić się kulisami jego powstania... awariami jakie dotykały prototypy napinaczy E13.
troyo Miałem do wyboru dwie formy testu. Tak jak jest to przedstawione w 43ride, oraz test ostatniego, końcowego produktu. Wolałem jednak, żeby całość była bardziej obiektywna. Bardzo trudno jest zrobić coś co od razu działa i do wszystkiego pasuje. Na rynku jest wiele ram, które mimo iż posiadają ISCG wymagają innych konstrukcji backplate. Jako przykład może posłużyć Giant Glory i E13 LG1, czy też najnowszy Intense 951.
Przez cały ten czas zdobywałem doświadczenie, które na przekór temu co myślałem wcześniej jest bardzo ważne w tworzeniu i udoskonalaniu takich produktów.
Przez cały ten czas zdobywałem doświadczenie, które na przekór temu co myślałem wcześniej jest bardzo ważne w tworzeniu i udoskonalaniu takich produktów.