Cześć. Postanowiłem napisać stronę html i troche zarobic na programach partnerskich.. Tylko mam jeden problem.. niepotrafię wrzucic strony na serwer..
mam do tego filezille ale nie kapuje tego proszę o pomoc.. jaką darmową domenę mi polecacie??? dzieki z gory
jak wrzucić stronę na serwer????
jak wrzucić stronę na serwer????
http://www.allegro.pl/item438692120_avid_juicy_5_160mm_tyl_nowy_przysylka_gratis.html
Ja NIE polecam yoyo.pl - problemy z połączeniem z serwerem, właściwie brak pomocy supportu (po paru dniach od postawienia problemu dostałem odpowiedź - w postaci reklamy nowej funkcji).
A polecę Ci...
Przeniosłem moją stronkę (projekt na informatykę) na serwer ugu.pl -> i dużo lepiej. Łączę się z serwerem szybko, bez problemów, itp itd.
Jak się połączyć?
Gdzieś powinieneś znaleźć dane serwera ftp - wpisujesz to w odpowiednie pola w filezilli - nazwę serwera, użytkownika (zazwyczaj jest to po prostu domena Twej strony (np. xxx.yoyo.pl). Hasło - takie jak ustawiłeś. Port - nie musisz wpisywać, automatycznie przyjmuje 21.
A polecę Ci...
Przeniosłem moją stronkę (projekt na informatykę) na serwer ugu.pl -> i dużo lepiej. Łączę się z serwerem szybko, bez problemów, itp itd.
Jak się połączyć?

Gdzieś powinieneś znaleźć dane serwera ftp - wpisujesz to w odpowiednie pola w filezilli - nazwę serwera, użytkownika (zazwyczaj jest to po prostu domena Twej strony (np. xxx.yoyo.pl). Hasło - takie jak ustawiłeś. Port - nie musisz wpisywać, automatycznie przyjmuje 21.
http://brooce.pinkbike.com
haha stary daruj se, na PP nic nie zarobisz nawet jak mialbys niewiadomo jaka ogladalnosc strony, ktorej i tak nie wypracujesz pomijajac juz fakt ze nawet nie wiesz jak skorzystac z programu obslugujacego protokol FTP
PS domeny .com .net .org kupisz za kilka dolcór rocznie na www.godaddy.com
ewentualnie możesz za darmo *.co.cc na www.co.cc zarejestrowac i zaparkowac na wlasnych DNS'ach(jesli wiesz o co cho
)
PS domeny .com .net .org kupisz za kilka dolcór rocznie na www.godaddy.com
ewentualnie możesz za darmo *.co.cc na www.co.cc zarejestrowac i zaparkowac na wlasnych DNS'ach(jesli wiesz o co cho

-
- Kontakt:
Domyślam się, że serwera www sam nie stawiałeś. Jeśli nie miałeś żadnego katalogu utworzonego to wrzuć luzem, inaczej do tego katalogu, który był założony (domyślna nazwa /htdocs).
Hellraiser dobrze prawi - startówka powinna się nazywać index.htm /.html /.php/ lub co już obenie rzadziej spotykane start.htm /.html /.php/
deko18 daj linka do tej swojej strony jak już się uporasz.
Hellraiser dobrze prawi - startówka powinna się nazywać index.htm /.html /.php/ lub co już obenie rzadziej spotykane start.htm /.html /.php/
deko18 daj linka do tej swojej strony jak już się uporasz.