witam,
mam pytanie co do amora suntour ns - dokladnie: czy jest wytrzymaly? Prosze o opinie ludzi ktorzy jezdza na nim albo na xc-pro dt-a bo to to samo tyle ze 10 mm skoku mniej :>
suntour ns
suntour ns
Hardcore rulez!
gg: 846952
gg: 846952
-
- Kontakt:
ja mam go miesiac i powiem tak ze nie jest to rewelacja ale czego mozna sie spodziewac za 400 zl po kupnie troche bylem niezadowolony ze chodzi mulowato(bo tak jest ale to kwestia oleju) ale humor poprawil mi sie jak sie przejechalem sie na duro kumpla.. o matko..to to juz jest masakra..takie maslo..wchodzi i wychodzi wracajac do ns'a to mialem jeszcze taki jeden problem(o ktorym tu juz wspominalem na dh-zonie)kiedy to zostawial mi takie brzydkie slady na goleniach gornych od oleju..wtedy nie chcial za bardzo pracowac, odnosilem wrazenie jakby w ogole jego praca sprawiala mu trudnosc ale rozstrzygnalem ten problem czyszczac golenie wd-40(za co zostalem skrytykowany) ale musze powiedziec ze czyszcze je nadal i nic niepokojacego sie nie dzieje..dlatego..polecam tego amorka poza paroma minusami tez ma wiele plusow ale jeszcze zar przypominam-> 400zl..pzdr..