lockerz.com

Grooke
Kontakt:

lockerz.com

Post autor: Grooke »

Cześć, mam takie pytanie do wszystkich, którzy się z tym spotkali:
czy to naprawdę działa? czy wy coś kiedyś wygraliście?
i drobna prośba - wyślijcie kod zaproszenia :)
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Były już takie tematy, użyj "szukajki"
bloodrafko
Kontakt:

Post autor: bloodrafko »

Grooke, sprawdz PM;]
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

Działa zajebiście gdybyś był z ameryki miał 24/7 bo jest tak że co jakiś czas jest event i są te do wybierania tylko wiesz amerykaninów jest w **** i oni to po 2 godzinach od eventu już all jest zajęte... tak że daruj se..
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Działa. Zbierasz punkty i kupujesz nagrody. Nagrody możesz kupić co jakiś czas, nikt nie wie kiedy i zazwyczaj po 30min jest wszystko wykupione. Teraz mają wprowadzić jakieś zmiany, będzie można wymienić ptz. na % obniżki a towar można kupić za dolary np. coś będzie kosztować 100$, masz 100ptz. (pkt) = 10% zniżki co daje 90$ lub 1000ptz. - free. Ogólnie to sobie poczytaj na forum lockerz. Mają wprowadzić jakieś zmiany... dużo by tłumaczyć o wszystkim.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
barte
Kontakt:

Post autor: barte »

Działa - mój kolega dostał od nich (w PL oczywiście) dwie skórki na PSP i 100$ zamiast PSP bo mieli błąd i ileś tam osób kupiło to samo PSP :mrgreen:
[S]Dartmoor Two6Player + Pike!!!
Bike[url]http://tiny.pl/hgwxq[/url]
cubone
Kontakt:

Post autor: cubone »

Jak chce ktoś zaproszenie to niech napisze w tym temacie.
http://krissys.pinkbike.com
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Temat nie jest założony w formie "wysyłam zaproszenia", więc zostanie. Każdy inny będzie usuwany.
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

znowu te ściemy z lockerz.com ...

panowie tak szczerze... dostał ktoś jakąś wartościową rzecz w PL bez opłat?

śledziłem kilka podobnych wątków na innych forach... i nikt nigdy nic nie dostał za free (poza maniakami 24h - efekt łańcuszka, to ja już wolę Tottolotek)... każdy słyszał tylko od kogoś, że ktoś tam coś dostał... ale to tylko kolega opowiadał;)

barte pisze:dwie skórki na PSP
łał... super nagroda (na torrentach jest tego miliony)
barte pisze:i 100$
tak dostał na konto bankowe w PL... czy wirtualne... bo takich to ja mam codziennie miliony w koszu poczty pt. SPAM

POLECAM DOBRANOCKĘ (przypominam godz. 19 w TVP1)

... i czekam na kratę piffka od pewnych osób (zainteresowani pewnie wiedzą o co chodzi)
Grooke
Kontakt:

snizy
popytalem dalszych znajomych, i 2 dostalo koszulki juz, a jeden, ktory siedzi w tym juz troche czasu, zmowil wlasnie psp, wczesniej dostal jakis termos czy cos takiego, wiec chyba nie sciema?

co do zaproszen dzieki, juz poprosilem kogos:)
i dzieki za wszystkie odpowiedzi
Pharaun.ojP!!
Kontakt:

Post autor: Pharaun.ojP!! »

Tak to jest jak dziecko nie wie a, że tak powiem pier.... i zniechęca wszystkich dookoła...
Tak więc siedze już w tym trochę owszem nagrody można dostawać bez żadnego problemu i BEZ ŻADNYCH OPŁAT jak ty wszystko wiedzący piszą. Wysyłają to jako prezęt, czyli paczka idzie dłużej ale za wysłanie jej nie płacą prawie nic.

Dla niedowiarków polecam przeglądnięcie tej stronki...

http://kamilldolna.pinger.pl/m/1989926
http://forum.ilock.pl/Thread-Galeria-na ... 16-10-2009

Sam poluję na toucha, mam już punkty na niego ale ostatni restock był w sylwestra 23:30 i niestety go przegapiłem. Z przyczyn niewiadomych :twisted:
Gdy trafi się punktualnie na otwarcie nagród to jest 98% szansa że coś się zdobędzie. Tak więc łatwo próbować. Jesli ktoś mysli że takie rozdawanie nagórd przez nich to strata kasy dla nich, to jesteście w grubym błędzie bo na tej stronie trzepią miliony...za śmieszną rzecz, jak ktoś chce sie dowidzieć to pisać.

Zyczę powodzenia grającym.
w3rus
Kontakt:

Post autor: w3rus »

no ja też sie w to bawie i strasznie sie podkurwiłem że podczas restocku w lisopadzie nie mogłem zamówić bonu na amazona.fr bo strona ciągle padała ale mój kumpel już dorwał 2 koszulki więc nie jest to taki pic jakby się wydawało
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=61000
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Pharaun.ojP!!
Chętnie przeczytam za co trzepią kasę ;)
michaleeek
Kontakt:

Post autor: michaleeek »

Co do wysyłania prezentów jest to prawda. Dostałem iPoda nano. :PP
A co do trzepania dużej kasy to wydaje mi się, że to na tych pytaniach.Przynajmniej tak rozkminiliśmy ze znajomymi przy piwie.Naszym zdaniem pytania na które odpowiadamy są gromadzone i już mamy poważną ankietę, którą możemy sprzedać jakiejś firmie.
Tak mi się zdaję, jeżeli nie to proszę poprawić. ;)
barte
Kontakt:

Post autor: barte »

snizy dostał na normalne konto w PL, takie na jakie dostajesz wypłatę.
Poza tym było pytanie CZY ktoś coś dostał a nie CO dostał. Jeżeli dla Ciebie 100$ nie jest rzeczą wartościową to bardzo chętnie taką sumę od ciebie przyjmę.
Oprócz tego kilka koszulek i tyle.
POLECAM DOBRANOCKĘ (przypominam godz. 19 w TVP1)
Widać że niektórzy nie wyrośli z bajek.... :?
[S]Dartmoor Two6Player + Pike!!!
Bike[url]http://tiny.pl/hgwxq[/url]
Pharaun.ojP!!
Kontakt:

Post autor: Pharaun.ojP!! »

Dla Xxsin'a i innych :P

Zacznijmy od tego, że gdy na stronie się logujemy dostajemy marne punkty czyli 2 za dzienne wejście (jednorazowo 2 pkt) i dziennie dostajemy pytanie, i za odpowiedź też 2 pkty.
Pytania typu:
Ciepło czy zimno?
Samochód hybrydowy czy Hummer?
Avata czy Tytanic?
Chciałbyś pospacerować po Księżycu?
Plotka, skąd wziąłeś swoją?
Jaką książkę chciałbyś, aby zekranizowano?
Jaki serial miałby wrócić na antenę?
Itp idt.
Gdy zwerbujemy 20 znajomych ( co jest najbardziej uciązliwe, wiem ze swojego doświadczenia :D) potem idzie jak z górki, czyli suma pkt. z 2 rośnie do 4 czyli za pytanie i dzienne wejscie mamy 8 pkt Czasami są fajne premie, np. w nowym roku tak po prostu wrzucili na moje konto 150 pkt. No dobra starczy już tego.

Starsi użytkownicy zapewne nie raz przekonali się, że jest na tym swiecie rzecz droższa od kilogramów złota, stada pięknych kobiet, czy hektolitrów piwa… Tą rzeczą jest INFORMACJA.
Sprzedają informacje z preferencjami użytkowników, do osób które chcą o nich wiedzieć, i wykorzystać je do zarobku.

Informacja o preferencjach użytkowników to nie koniec ich zarobku.
Niedługo w Lockerz pojawią się nowe funkcje, jak oglądanie filmów,
czy słuchanie muzyki.

Czy jest lepsze źródło promocji nowego albumu niż zmuszenie za pkt. milionów osób do wysłuchania jakiegoś kawałku? Ile z tych osób zainteresuje się artystą, po czym chętnie zaopatrzy się w płytę lub wybierze się na koncert, gdy utwór im się spodoba… USA, kupowanie oryginalnych płyt jest tak samo popularne, jak u nas pobranie ich z sieci. Podobna kwestia ma się z filmami…

Tak więc takie nagrody to nic w porównaniu do tego jakie zyski mają oni. Ale miło z ich strony że, za błahostkę dają innym szansę na wymarzony prezent.

Chyba wszystko staje sie powoli jasne :P

Kończe już bo i tak sie rozpisałem :D Pozdro
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

ja dodam ,ze dostalem juz ps3/50$ - niby nic a cieszy :)
a jutro kurier przynosi do domu zegarek - nixon newton pink ;) wartosc na polskim rynku ~450-500zl
mam nadzieje,ze nie dowala cla :)
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Wysle mi ktos zaproszenie?
Grooke
Kontakt:

kurde, rowniez prosze o zaproszenie bo poprosilem juz 2 osoby i nic;/
moj mail:
grooke@o2.pl
ODPOWIEDZ