- Kiera jedna z trzech, które podawałem. Chyba najlepsze do 100zł.
- Obręcz tył zdecydowanie mocniejszego Fortressa bym brał
- Opony,l wybór spory: Jak light to SBE 1,95, ak slick to NPJ, jak bardziej Dirtowo Table Topy, może nawet kevlary trafisz do 150zł.
- Korby też już pisałem. Danny na jakieś light MTB. Więc jak chcesz lekko możesz brać LX, XT czy SLXy używki.
- Hamulec zdecydowanie jeden chyba, że coś potrialować byś chciał. O Odysseyu to klamce mówiłem, żebyś monolevera szukał.
- Dętki jak chcesz lekkie to Ultralughty od Maxxisa bądź XXLight od Schwalbe. Ok 30-35zł sztuka. Siodło najlepiej jakiś set pivotala. Ale jest też opcja na zintegrowany set np. Eclat czy KHE Loyal ale wygody zero, przy barspinach czy tw nogi masakrycznie się kaleczą. Łańcuch jak kasy starczy to 710sl albo coś innego od KMC np. 510hx
- Linki bierz bezoporowe
No i z tą wagą dość pozytywnie policzyłeś. Za te pieniądze z amorem i hamulcem na stalowej ramie jak wyjdzie ci 12kg to będziesz mógł być naprawdę zadowolony.
Fakt, że fajny był ale Titan długo w nim nie zagościł bo pod Elvisem szybko poległJoniu 03 pisze:jeszcze nad amorem sie zastanów rst titan, dartmoor złożył z tym amorem konkretny rower