polacy na pinkbiku =|

forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

[quote="Brynów Team"]szkoda mi czasu na pisanie tob. papa[/quote]

brynów kurwa bmx czy dual = rower, zajebista sprawa, ale mi nie o to chodzi na czym jezdzisz...

poza tym robi ci to że ktoś jest zajarany swoim sprzętem? nie? to miej na to wyjebane albo daj fotki swojego, popodziwiamy go z tobą.
Link do albumu na pinku był w twoim podpisia, a w to że cały album nie jest twój nie wnikam, zobaczyłem zdjęcia, podpisy i nie patrzyłem na ksywy, poza tym przy żadnim z nich o ile pamiętam nie jest napisane "brynów team" przynajmniej jako ksywa...

rozumiesz?
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Ej, jaki jest jutro mega hit ?
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

[quote="Bankier"]Ej, jaki jest jutro mega hit ?[/quote]

znając polsat to pewnie jakiś "rambo" albo "wejście smoka"
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

forest mylisz sie. Polsat juz nie puszcza klasyki, teraz jada tylko nowosci - hiciorem jest Dzien niepodleglosci :) Kiczowaty, ale lepszy niz Malolaty Ninja :))
"Words of wisdom - Full Face helmet"
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

szweri ty qrwo @&#*%#^!%@#&^$&*$^@$#^$#@&@^!!^~^!^!#^ odsylam cie szmato do innego (pewnego)topicu
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

freeride sie wqrwił.. hehe tylko nie czaje o co.. wogule po co sie kłucić???
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

głupi topic
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

forest i bankier 2 najlepszych z piaskownicy
no widzicie oni zamias jezdzic to tv ogladaja :D
A tam
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="Brynów Team"]a wypowiedz dotyczyla tych co daja foty swojego bika z 20 stron i 15 ujec amora itp itd[/quote]

********** glupoty czlowieku...czy nie wazniejsze jest co umie naprawde? a nie czy pokazuje zdjecia roweru czy siebie w akcji... zmiencie temat...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

a ja powiem tak ... mzoe byscie spojrzeli na polske z drugiej strony ?? pokazcie jakies fajne fotki ... a nie tylko objerzdzacie ... z canady tez zapewne sa jakies kiczowate foty a nikt sie nie czepia ... ( chyba)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

no wlasnie, to juz bylo :] jakos to ludzie przemilczeli, na calym swiecie sobie wrzucaja foty jakie sobie chca i sie nie plujecie ale jak polak wrzuci to koniecznie jakis hc bo inaczej to juz po 5minutach jakis "biker" ( ktory zamiast jezdzic to przeszukuje internet w poszukiwaniu nie-hc fotek, a gdy takowa w jego mniemaniu znajdzie, to ładuje sie na forum z topikiem wrzuca fote kometujac ja paaatrzcie XXXX i szczesliwy caly jaki to on zajebiiiiiiiisty jest ) cos komus wytyka.

buahaahahaha....

ja wale jakie to glupie :D jupi, znalazlem hoojowa fote, zara im pokaze... patrzcie patrzcie jakie hoojowe, to ja znalazlem bueheheh... kurde mentalnosc polaka... :]

zeby jeszcze jakas konsekwencja w tym byla... ale nie, jak australijczyk pokaze cos dennego to jest spoko, ale jak to polak to juz kisiel w majtkach i pseudo patriotyczny szał bitewny grrrr nie pokazujcie takich fot jak mozecie, jak to swiadczy o Polsce...

a taka postawa jak swiadczy o Polsce...? lepiej dawac swiadectwo siebie swoja postawą czy fotami?
what can I say... ;)
ODPOWIEDZ