Jestem początkujący... Chciałbym złożyć sobie rower do 3500 zł.
jestem wysoki i waże 76 kg... Plz powiedzcie jakieś pomysły... Miał by to być rower streetowo dirtowy... Hardtail, najlepiej z przerzutkami tylko styłu, na tarczówkach mechanicznych.
Rada jest prosta. Przeczytaj całe forum od dechy do dechy bo tam jest odpowiedź na Twoje pytanie ;) Nie kupuj w ciemno z opinii bo kazdy powie co innego. Najlepiej pojeździj z miesiąc od miejscówki do miejscówki, pooglądaj, popytaj ludzi, jak będziesz miał jakies pojecie o ramach, widelcach itd to dopiero składaj, żebys potem nie mędził po 2 miechach, że coś Ci nie pasuje.
stary! mam czego ci trzeba ma singla i hydrauliki, do dirtu i stretu wlasnie! bruiser z dj x i korba od xa caly roweer jest mega, ale ja se kupuje bmxa..... 3000 za moj sprzcik
niekupuj kony .kona to rama zrobiona z przetopionych puszek. :/ <no hyba że qpisz konę seryjną i zmienisz ramkę na to co napisałem poniżej :)
point!!!!!!!!!!! to jest to i w to mi graj
najlepiej 14 cali i biały :P<sam takiego mam :]>
(ewentualnie drag i czarny < bo taki pośrodku miedzy czerwonym a zielonym, no wiesz ,czerony zwinniejszy od zielonego ale zielony szybszy od czerwonego :P>).
przeczytaj mojpodpis i napisz do niego !!!
krabol ci doradzi, tylko najlepiej musisz miec jakas swoja propozycje - on doradzi ci cos lepszego za ta cene.
POZDRower
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
przejdz sie do sklepu najlepiej o objerzyj a ganga np usiadz zobacz ajk sie na nim czujesz , popytja sie bo moze zloza ci nowy rowerek za ta kase to zalezy od sklpeu i dostaniesz rabat pozdr