Pomoc w zlozeniu kół do 4x
Pomoc w zlozeniu kół do 4x
Witam, moglibyście pomoc mi zlozyc w miare lekkie ale i przy tym wytrzymale kolka do 4x? (wiem ze lekkie i wytrzymale nie idzie w parze ale są kompromisy ;] ) Budżet jakim dysponuje to 500-600zł koła mają być pod tarcze i kasete, oczywiscie 26".
-
- Kontakt:
piasty to ja od siebie polece na przód DT swissa na 9mm można wyrwać nowego za 90pln mam od sezonu i 0 luzów żadnych ani razu nie potrzebowała serwisu. na tyle mam piaste xt i też nieźle daje rade ale jest troche ciężka nie pamiętam dokładnej wagi ale coś w granicach 450 gram problemem jest tylko luzowanie sie śrób do kontrowania ale to może tylko mój model tak ma . Obręcze to ja bym na mavica bardziej stawiał może model 317 disc ? zaplatał bym szprychami dt swissa revolution lub alpine
sam mam zamiar podobne koła do mojego następnego rowera złożyć jeżeli fundusze na to pozwolą spokojnie powinieneś zmieścić sie w kwocie 500/600 pln myśle że w tej cenie idealne koła do 4x nie duża waga i świetna wytrzymałość .

dokładnie, dają radę.
myślę, że felgi spokojnie equalizery 29
na przód, nie ma za bardzo różnicy w niskim przedziale cenowym, wszędzie są dwa łożyska i korpus, ani super wytrzymałe ani super szczelne ... tak więc co się podoba to bierz.
Z tyłu sprawa podobnie, szukaj czegoś w miarę lekkiego w dobrej cenie, sam mam NS Coaster Pro niby 380 gram i nie narzekam, chodź wcześniejsze wersje ns mnie odstraszały...
szprychy DT champion, nie ma co świrować.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
brooce może to tylko moje gadanie, ale Dartmoor jest za krótko na rynku (szczególnie, że szprychy pod ich marką (bo przecież nie ich produkcji) to coś raczej nowego), żeby porównanie do takiej legendy jak DT Swiss, która "od zarania mtb" utrzymuje swoją reputacje miało jakikolwiek sens.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]