MADE (2009) na EB
Według mnie chyba jeden z najsłabszych "glosnych" filmów jakie widziałem, lipa po calosci. Muzyka kompletna zenada, zdjecia baaardzo przecietne, nic odkrywczego. Trailer był duuuuzo lepszy;] Calosc filmu wydaje mi sie jakos dziwnie przeslodzona, rozpacikana, mdła i zalatuje waskimi spodniami (bez urazy dla zwolennikow, to taka metafora ;p ). Sam poczatek to jak jakis folder reklamowy RPA, bla bla bla plaza i surferzy, po jakims czasie bardzo kiepskie motywy Minaara wtf? Czemu nie robi sie filmow takich jak earthed'y ?? Na serio wole popatrzec na solidna jazde niz na jakies kiepskie przerywniki i wygłupy. Earthed'y miały wszytsko co dobre, solidna dawke DH bez zbednego paplania, swietna muzyke i KLIMAT!!! Oby FOFO 2 trzymało poziom pierwszej czesci.
bike86 tez zawiedziony jestem. Do gadania nic nie mam ale muzyka np. w FT. William zupelnie zdaje sie oddzielona od filmu, do tego własnie film nie jest spojny i brak mu dynamiki. Szkoda bo nawet po extrasach widac, ze chłop potrafi cos nakrecic. A co do earthedow to przyznaje, brak mi filmów Rankina.
-
- Kontakt:
z ciekawości - rozwiń proszę ten skrót "FOFO" ??bike86 pisze:Oby FOFO 2 trzymało poziom pierwszej czesci.
EDIT chodzi o ten film
http://www.youtube.com/watch?v=M1Kp1c0n ... r_embedded
http://www.extremebits.org/details.php?id=4340
po trilerze zapowiada się wyśmienicie - a pierwszy raz słyszę o tej produkcji:)
thomas1988 dokladnie;] snizy pierwsza czesc mi sie bardzo podobała, typowe brytolskie DH, czyli cos co mi bardzo podchodzi, film generalnie miał pokazywac mloda scene DH w UK;] morko, stromo i duzo korzeni;] do tego dobra muzyka, zadnych sztucznych gadek na siłe, przyjemna jazda polecam;) tu masz trailer 2 czesci: http://www.youtube.com/watch?v=RRw6uM3vBdg
snizy
Myślę, że warto. Dobra relacja WC. Podobał mi się klimat filmu, jest nieco inny niż Earthedy, Tipping point itp. Teaser był naprawde mocny, więc jak ktoś spodziewał się że cały film taki będzie nie dziwota, że się zawiódł. Mnie ujął luźny klimat ujęcia prosów, zdjęcia są naturalne Tipping Point wydał mi się w jakis sposób "napompowany". Podobała mi się segment Z Hillem i Fairclough'em, ujęcie gdy jadąc wyciągiem są pozdrawiani przez kibiców i oczywiście Bryceland wyrywający 16 latki
Myślę, że warto. Dobra relacja WC. Podobał mi się klimat filmu, jest nieco inny niż Earthedy, Tipping point itp. Teaser był naprawde mocny, więc jak ktoś spodziewał się że cały film taki będzie nie dziwota, że się zawiódł. Mnie ujął luźny klimat ujęcia prosów, zdjęcia są naturalne Tipping Point wydał mi się w jakis sposób "napompowany". Podobała mi się segment Z Hillem i Fairclough'em, ujęcie gdy jadąc wyciągiem są pozdrawiani przez kibiców i oczywiście Bryceland wyrywający 16 latki

team www.CYKLOTUR.com
ja tez moge prosic o zaproszenie na EB? mialem kiedys tam konto ale chyba wygaslo....
kubabiker@tlen.pl
kubabiker@tlen.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: