Guguś to duzo lepiej niż sie spodziewałem. Dobrze wiedzieć, ze ceny sa konkurencyjne. 7anna planuje mieć ramy w pierwszym rzucie, który na dniach powinien tajwan opuścić? Czy raczej tego nie wiesz?
SeraaX czyli tak jak sie spodziewalem - na pierwszy rzut sie nie wyrobili
bamix71 odpowiednika uzzi pełnoprawnego w firmie w sumie nie maja ale biorac pod uwage, ze życzenia klientów banshee spełnia to bardzo mozliwe, ze scythe pożądnego zawieszenia sie w koncu dorobi
Myślę że gdybym miał wybierać to jednak Intensa bym wybrał...kiedyś rozmawiałem z Moim kolegą z 7anny i proponował mi Scytha lub Mondrakera ale wybór padł na uzzi vpx-a...teraz czas pokaże
bamix71 jak mówilem, nie ma odpowiednika, poczekac trzeba az nowy scythe wyjdzie ale to pewnie z rok minie dobry jeszcze jesli Keith skusi w koncu zrobic to co rozwazał na forach Scythe'a do uzzi bym nie porównywał nawet bo to inna rama. Zawieszenie jest zaprojektowane znacznie bardziej pod latanie/lądowanie niz trakcje i dobre wybieranie.
bamix71 no to VF4B raczej. Chłopki z mbuk albo bikemaga wzieły rune z k9 offset cupsami wzieli na mega i bardzo zadowoleni byli ale mysle, ze jakby scythe w ta strone poszło to bardzo fajny bike by wyszedł. Na razie moim zdaniem scythe to jest najmniej przemyslana konstrukcja u banshee.
Według mnie to tylko do czegoś pokroju urban fr się nadaje. 0 pracy, ale lądowania zmiękcza pierwszorzędnie ( trochę dużo tylko chcą za taki zwykły "zmiękczacz" ). Tak na marginesie to ciekawe czy z Voltage FR też tak będzie bo system ten sam.
Szkoda, że VPP takie liniowe jest poza paroma wyjątkami.