Tiso stery ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie ?

Joniu 03
Kontakt:

Tiso stery ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie ?

Post autor: Joniu 03 »

Witam chciałbym dowiedzieć się czy znacie firme tiso i czy jest jakaś polska strona z ich produktami niestety nie znalazłem w googlach ani na żadnym forum polskim aby ktokolwiek komentował ich stery jedyne konkretne zdjęcia jakie znalazłem to
http://www.ital-tecno.com/shopdisplayproducts.asp?id=66 nawet na stronie swojej nic nie podają :/ Iinteresują mnie z tej oferty TISO Eurohandy Headset mam szanse kupić ten set za 150 pln .
Ps:Jeżeli zły dział to przenieście :)
ACextreme
Kontakt:

Post autor: ACextreme »

Temat przeniesiony jak na zyczenie.

Odnosnie sterow- niestety nie slyszalem nic o nich, lecz jesli chcesz zakupic identyczne jak w odnosniku, to informuje iz sa one na 1" wiec raczej ich nie zamontujesz, chyba ze do kolarki lub bardzo specyficznej ramy.

Poza tym cena nie wydaje sie super atrakcyjna.
http://www.endura.pl
Joniu 03
Kontakt:

Post autor: Joniu 03 »

No ale jest wersja na 1 1.8 cala :) widzę że firma nie za bardzo w polsce znana hmm co do modelu to sie pomyliłem troche z góry przepraszam bo jednak zaoferowali mi inną wersje która nie jest na tych fotach i ma inne łożyska jej cena to 50 euro w włoszech czyli w sumie na jedno mi wychodzi :) i jeszcze jakbyście podpowiedzieli które CC ewentualnie do 200 pln brać tylko nowe w gre wchodzą :)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Cóż o sterach Tiso nic nie słyszałem, natomiast miałem swego czasu (jakieś 9 lat temu) komplet zębatek w korbie w krosówce. Jedne z pierwszych lajtowanych i anodowanych aluminiowych części jakie pojawiły się w katalogach. Generalnie firma w Polsce znana raczej nie jest.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ODPOWIEDZ