deviz nic w tym ciekawego ani nowego. Ramy z wysokim punktem obrotu tak mają.. Np Trek session 10, Empire, Canfield.. Dzięki temu "puszczeniu" zawieszenie nie kopie po korbach..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
Spaced pisze:
Ghost w sumie złych cen nie miał, rama konstrukcyjnie ciekawa to moze byc fajny rower za rozsądne pieniądze.
w zupełności się zgadzam. Ogólnie zawsze uważałem ghosta za solidną firmę. Ich rowery (mimo, że nigdy żadnego nie miałem) zaskakiwały mądrze dobranymi częściami i ceną.
KefirQn tak pena osoba od niego dostanie ta Jazdowke zamiast tego co ma XC heh rama podobną faktycznie do kony, z wzgledu na te okropne dlugasne linki;) chodź reszta sie prezentuje zacnie, ghost zawsze był godny polecenia i mam nadzieję ze im to zostanie, w ich ofercie zawsze brakowało czekos strikte do DH )
a z kona to ma tyle wspólnego co psia kupa z pączkiem Smile to jest 4- zawias co nie ? (nie jak kona 1 -zawias + dźwignie)
Żeś dopieprzył jak łysy grzywą.. Jeszcze trochę i się okaże że kona to nawet półzawias (cokolwiek to miało by znaczyć). Kona to jednoosiowiec, podobnie jak ten Ghost i podobnie jak on jest 4-ro zawiasową konstrukcją.
Ogólnie bardzo fajnie się prezentuje. Główka na 1.5 jest wg mnie na plus. Ale przedni trójkąt przypomina mi jakoś Alutecha..
Nie łudze się , że będzie to przebój . Wstyd natomiast , że mając w ekipie Klausmanna i będąc liczącą sie marką na rynku europejskim nie mieć w ofercie rowerów DH i FR . Mam nadzieję , że 2010 to grawitacyjne dno , od którego się odbiją .
Śledziu pytasz o rzecz oczywistą .
4zawias posiada ogniwo Horsta, czyli czwarty zawias znajduje sie pomiędzy główna osią obrotu a osią tylnego koła.
Wstydziłbys sie pytac (kłocić) , podobnych tematów było juz kilkanaście na tym forum.
Co to daje i czemu Demo "lepsze" od Staba - znajdź sobie sam.