MareKambo zajmij się chłopaku lepiej tymi wypasionymi koszulkami niż znowu szukasz ze mną zwady, jasno i klarownie wytłumaczyłem Ci czemu flakami przywaliłeś w glebę !! jak chcesz to zrobię to raz jeszcze.
Skoczyłeś na kompletnym przypale nową sekcję na trasie, nie zadałeś sobie trudu najechania na nią kilka razy aby ocenić potrzebną prędkość. Słabo się wybiłeś i liczyłeś że jakoś dolecisz...pech, nie dało rady. Bywa, każdemu się to trafia. Kilka osób wytłumaczyło Ci to w innym temacie i pokazało że to nie była wina sekcji tylko Twoja. Człowieku przykro mi że męczyłeś się w szpitalu ale nie czuję się kompletnie winny tego że zaliczyłeś glebę !!
naucz się oceniać swoje umiejętności i miej jaja aby ponosić konsekwencje swoich błędów, a nie jak dziewczynka płaczesz i zwalasz winę na kogoś innego. Napisze Ci kto dokładnie zaprojektował ten element na trasie to może zrozumiesz jak w dupie z oceną jesteś w moją stronę. Mówi Ci coś ksywa "zielu" ??
czoło chłopaku !!
B.Z. napisałem tak
Rowery Enduro posiadają skok 160/165mm przeciętnie..jeśli rower dobrej klasy ma regulowane parametry skoku, jego masa oscyluje od 13 do 15kg. Mój obecny ma 13.8 a dupę mam solidną i masa ma to rejon 100kg, po pełnym sezonie na obręczach 321 i firmowym secie nie mam żadnych problemów z maszyną
dla jasności kompletny rower kosztował 7200pln , po 3 telefonach nabyłem go w tej cenie bo wyjściowo kosztował prawie 10.000. Bez układów i znajomości, normalna rozmowa i zapytanie o rower. Zero magii !!
Bodzio ma dh /gloriacza za 6000 pln do sprzedania, jak poszukasz w sieci to spokojnie możesz taki trafić jeśli już naprawdę chcesz mieć to DH !!
Bzyku często ostatnio poruszasz temat palenia, masz z tym jakiś kompleks ? Chcesz o tym pogadać ?? Spoko zerknij sobie na taką stronkę i jak poczytasz a czegoś nie okiełznasz to postaram się pomóc
http://otwartapestka.pl/
Do reszty - jeśli sądzisz że musisz mieć super fulla i mega amora bo to zagwarantuje Ci dopiero wynik to jesteś w kompletnej dupie z poglądami.
Wybaczcie ale nie mas sensu dalszy OT.
Aram pokazał że w chwilę szukania można poskładać rower za 15.000 pln który dla wielu jest marzeniem nieosiągalnym !! Zawsze możecie szukać dziury w całym i mówić że nie ma tam pedałów wliczonych..
Nie masz BMW to jesteś leszczem i dupy nie lecą na Ciebie...drugi śmiga tramwajem i ma coś do powiedzenia a u boku piękna kobieta !!
KaczorAC1 jak potrafisz rozmawiać to kupisz rower przez telefon z dobrym rabatem, kupiłem tak faitha i spicy. 100% przez telefon, ustaliłem detale i cenę i dopiero wtedy pojechałem po rower, Gianta odebrałem w siedzibie firmy w stolicy a Lapierre przywiezli na targi przy okazji.
jak chcesz to się dogadasz, jak nie chcesz to nie i tyle w temacie układów
Pozdrawiam