GgG super t było i 2004 z jednym tlumikiem hscv, a ostatnie super T(2007 chyba ) = junior 185mm skoku, na ssv
brutal_power czarne i złote golenie marzochi różnią się tylko kolorem, i to i to to twarda anoda, nie do zdarcia praktycznie ( żebyś nie mylił ze zwykłym anodowaniem jak w twoim duro) Jedynynie z150fr miało coś na kształt zwykłej anody i sie troche wycierało, ale dalej to super amor, a nie szmelc jak duro.
Do wyboru masz teraz jeszcze golenie niklowane w marzochu, o czym warto wspomnieć
Co do cen, ja juniora 2004 w bardzo dobrym stanie sprzedałem za 600zł albo 650zł całkiem niedawno. I to jest standardowa cena za taki sprzęt. Super t minimalnie wiecej.
Junior/super t 2003 ma sporą wadę - brak regulowanej dolnej półki, dlatego ja jednak bym wolał 2004 i dobre kąty.
Las3k_91 Ldz pisze:Made in China = made in Taiwan
i tak i nie, kraj niby ten, jakość różna. Zwłaszcza gdy ma sie swoją fabrykę i robi sprzęt wyższej klasy. Dla mnie Marzoch był jest i będzie dobry, jak nie najlepszy do grawitacji w klasie sprzętów za rozsądną cenę (czyli nie jakis bos, ava)