Intense M6 evo
Intense M6 evo
Witam serdecznie
Mam pytanie czy wie ktoś może gdzie można dostać taka wersje intense m6 szukam, szukam i niemego znaleźć , może ona nie jest jeszcze w sprzedaży czy coś innego. Serdecznie dziękuje za pomoc;)
pozdrawiam
Mam pytanie czy wie ktoś może gdzie można dostać taka wersje intense m6 szukam, szukam i niemego znaleźć , może ona nie jest jeszcze w sprzedaży czy coś innego. Serdecznie dziękuje za pomoc;)
pozdrawiam
- Załączniki
-
- pbpic3613112.jpg (64.59 KiB) Przejrzano 3313 razy
Tej ramy chyba jeszcze nie ma w ofercie intense ;P
Piękna jest, ale to juz nie bedzie to stare dobre m6 :P Juz po fotach widać ze suport bedzie wyżej i jeszcze umiescili te głupie regulacje "g3" - nie podoba mi sie to, już kiedyś na forum pisałem dlaczego
fajnie ze zrobili miejsce na mniejszy damper, pewnie odbije sie to na mniejszej ilosci skoku 
Piękna jest, ale to juz nie bedzie to stare dobre m6 :P Juz po fotach widać ze suport bedzie wyżej i jeszcze umiescili te głupie regulacje "g3" - nie podoba mi sie to, już kiedyś na forum pisałem dlaczego

SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
Z wyglądu moje marzenie ale nic pozatym, to już wolę v10, ten sam system a wkońcu intense przesądza z cenami, legenda taniej kupisz a to już ta sama klasa, Team CRC śmiga na 951 i na twqrzowerz książce gadalem to ponoć przeklinają, fajnie bo skoczniejsza ale i tak wola m6 co mnie dziwi trochę ;(
Karpiel i Duncon to moje zycie
war23 moim zdaniem v10 nawet do pięt nie dorasta m6
Wystarczy spojrzeć na geometrie
suport wysoko, kąt główki 67 i 255mm skoku :P M6 przynajmniej to stare ma genialną geometrie
A co do zamulania m6... v10 na pewno bardziej muli i trudniej jest ją odkleić od ziemi niz m6
a jesli komuś sie standardowy revox nie podoba to zawsze mozna zmienic damper na ccdb elke bosa
z tymi damperami podobno m6 dużo lepiej współpracuje, żywsza jest
oby tylko tej nowej m6 nie okaleczyli - dziwną geo :P tego sie najbardziej boje

oby tylko tej nowej m6 nie okaleczyli - dziwną geo :P tego sie najbardziej boje

Spaced w 100 % sie zgodzę.
A tutaj właśnie nie, prawda ze m6 geo fajne i wogóle ale dla zamulastego vpp to chyba bardziej sprzyja v10, nie jeździłem na m6 z innym damperem niż revox tak wiec nie mam porównania czy skacze ale jak dla mnie v10 z vividem to całkowicie inna rana niż m6
Btw. Tak nawiasem to oba mi sie ni podobają ale jak porównujemy to mówię moje odczucia, w tej cenie co m6 to kupił bym ramę ( legend) plus zostało by mi jeszcze kaski na coś ... Bez sensu;( powalona matka za która sie tak płaci, kupisz 2x transitiona tr450 za tyle xD
A tutaj właśnie nie, prawda ze m6 geo fajne i wogóle ale dla zamulastego vpp to chyba bardziej sprzyja v10, nie jeździłem na m6 z innym damperem niż revox tak wiec nie mam porównania czy skacze ale jak dla mnie v10 z vividem to całkowicie inna rana niż m6
Btw. Tak nawiasem to oba mi sie ni podobają ale jak porównujemy to mówię moje odczucia, w tej cenie co m6 to kupił bym ramę ( legend) plus zostało by mi jeszcze kaski na coś ... Bez sensu;( powalona matka za która sie tak płaci, kupisz 2x transitiona tr450 za tyle xD
Karpiel i Duncon to moje zycie