Smith Heiress z allegro! Kto chciał kupić!
Smith Heiress z allegro! Kto chciał kupić!
Siema, pisz e taki oftop ale raczej do
Tego jest ten dział, kupiłem gogle jak w tytule, na allegro, dobiero teraz znalazłem opinie o nich o temat na jakimś
Innym forum, chłopak co o nie pytał, naisal ze jeździ też. Dh/Fr !!! Na rowerze, tak z ciekawości ktoś z was jest z nim może?
Tego jest ten dział, kupiłem gogle jak w tytule, na allegro, dobiero teraz znalazłem opinie o nich o temat na jakimś
Innym forum, chłopak co o nie pytał, naisal ze jeździ też. Dh/Fr !!! Na rowerze, tak z ciekawości ktoś z was jest z nim może?
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
war23 chłopie... zacznij pisać zrozumiałe zdania, bo aż się przykro robi... i nie mów, że piszesz szybko, spieszy Ci się, żona rodzi itp.
Jak nie masz czasu, to poczekaj, aż znajdziesz na tyle długą chwilkę, żeby skleić jakiegoś logicznego posta.
Cubus5 racja :P
Jak nie masz czasu, to poczekaj, aż znajdziesz na tyle długą chwilkę, żeby skleić jakiegoś logicznego posta.
Cubus5 racja :P
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
MareKambo bravo dla tego pana!
Cubus5 Oj kurcze Kuba wez! Kaca mialem takiego ze szok jak to pisalem xD
ArthurGreenProsze cie
Dobrego mam xD
Wezz jeden paseczek rozowy ^^
GgGTak pisze ipoda ktory sam dobiera propozycje wyrazow, czesto glupio Smile
war23 napisał:
Skreslamy!!!
Siemka, chodzi mi to ze.... szukalem informacje na temat tych googli i na pewnym forum byl o nich temat Smile Tak koles pisal; ze smiga w FR i dh co mnie zaciekawilo i postanowilem zalozyc wat=e tutaj bo chetnie bym sie dowiedzial dlaczego ich nie kupile i kto to jest Smile
Teraz kapisz??
edit by piotrex: nie piszemy postow jeden pod drugim.
Cubus5 Oj kurcze Kuba wez! Kaca mialem takiego ze szok jak to pisalem xD
ArthurGreenProsze cie

To nie sa pedalskie googleArthurGreen pisze:NIe jestem homofobem, ale w pedalskich goglach bym nie śmigał Wink

GgGTak pisze ipoda ktory sam dobiera propozycje wyrazow, czesto glupio Smile
war23 napisał:
Skreslamy!!!
Siemka, chodzi mi to ze.... szukalem informacje na temat tych googli i na pewnym forum byl o nich temat Smile Tak koles pisal; ze smiga w FR i dh co mnie zaciekawilo i postanowilem zalozyc wat=e tutaj bo chetnie bym sie dowiedzial dlaczego ich nie kupile i kto to jest Smile
Teraz kapisz??
edit by piotrex: nie piszemy postow jeden pod drugim.
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
Gdybyś nie umiał pisać, to zapewne w ogóle by mnie to nie obchodziło.
Jeśli jednak wypowiadasz się na forum, to do cholery naucz się składać poprawnie zdania i napisz konkretnie o co Ci chodzi, bo na razie nic nie wiem...parafrazując, z kramonem na łby się pozamieniałeś, czy jak? ]
Jeśli jednak wypowiadasz się na forum, to do cholery naucz się składać poprawnie zdania i napisz konkretnie o co Ci chodzi, bo na razie nic nie wiem...parafrazując, z kramonem na łby się pozamieniałeś, czy jak? ]
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak chcesz robić tutaj jakieś pseudo inteligentne podjazdy słowne, to trochę potrenuj, bo słabo Ci idzie.
randy-rockstiff tak, nie mam tyle czas co ty i nie pisze z słownikiem, ba ! Pewno ktoś ci sprawdza co napisałeś. Skończ Wink
Z tego co widzę, naprawdę nie umiesz wyrazić swoich myśli, albo jesteś ******. Wybierz to, które bardziej Ci odpowiada

S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
-
- Kontakt: