Steel [R.I.P]
Panowie Koledzy!proszę o nie pisanie nie na temat bo to w niczym nam nie pomoże!dla nas ważne jest to czy Steel pobrał jeszcze od kogoś zaliczki czy nie?!
Więc prosze pisać...
p.s w Dzienniku Bałtyckim jest nekrolog...
Dnia 12 lutego 2010r. odzedł nasz kochany Syn,Brat i Wnuk Niepoprawny Optymista
śp. Bartosz Skibiński lat 33....itp...
Więc prosze pisać...
p.s w Dzienniku Bałtyckim jest nekrolog...
Dnia 12 lutego 2010r. odzedł nasz kochany Syn,Brat i Wnuk Niepoprawny Optymista
śp. Bartosz Skibiński lat 33....itp...
Radix
-
- Kontakt:
http://www.wspomnijbliskich.pl/3571948
Szkoda gościa.
Jeździł po ludziach, ale słusznie, kazał myśleć, to tak bolało te wszystkie dzieciaki, szkoda
Szkoda gościa.
Jeździł po ludziach, ale słusznie, kazał myśleć, to tak bolało te wszystkie dzieciaki, szkoda

dżony nie wywołuj kolejnej wojny, też za typem nie przepadałem ale co mają jego poglądy antychrześcijańskie do śmierci?johny pisze:estem ciekawy czy teraz tez jest dumny z swoich aroganckich tekstow na temat Juzusa i objezdzania chrzescijan za ich wiare...
a te wasze wirtualne świeczki - to po prostu jest śmieszne i takie... takie modne!
szkoda go jako człowieka

-
- Kontakt:
snizy z tego co wiem Adrianowi Bartek przesyłał części bez żadnych umów itd miał po prostu zaufanie , Adrian zaufał Bartkowi ,tak jak ja i Radek, nie ma co pochopnie oceniać dla mnie była to osoba o złotym sercu i zawsze sprowadzał mnie na ziemie,doradzał i pomagał prawie w każdej sprawie.
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
BikeISFun pisze:
po co walicie tyle postów, po co jakieś świeczki stawiacie jak 14'latki, i po co tak długa jałowa dyskusja?
temat jak najbardziej na miejscu, ale po poście zakładającego powinien być zamknięty i tylko odświeżany żeby na topce w dziale być i możliwie wszystkim, których interesy ze Stleel'em wiszą w powietrzu pozwolić na zdobycie info i skontaktowanie się z SegatiV
pisałem dawno, właśnie dziwie się trochę że jeszcze nie zamknięty ;/
http://www.allegro.pl/item934868489.html
Forumowicz wszystkie info o Bartku,jego interesach i relacjach miedzy kolegami itd. Wszystkie informacje mile widziane. Lecz twoje posty nic nie wnoszą tak ze przestań sobie beznadziejnie nabijać posty. I prosze nie wypowiadaj sie w tym temacie bo z tego co widzę gówno wiesz...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
boli mnie to że na tym forum co kolwiek się powie to dostaje się obsmarowany. od tego jak ktoś się spyta o sprzęt do tego jeśli chodzi o naszego co by nie powiedziec znajomego który zmarł szkoda słów panowie powiniście się zastanowić i jak chcecie tu wygłąszać swoje farmazony to lepiej nic nie piszcie bo to tylko śwadczy o was i o waszym braku szacunku do niczego.
-
- Kontakt:
Ludzie, czy wy jesteście poważni?! | : Temat o śmierci gościa [który był jaki nie był, w to już nie wnikam, bo jak już wcześniej wspomniałem, nie jestem w temacie, więc w tej sprawie głosu zabierać nie zamierzam] a wy sobie tutaj dyskutujecie o jego 'za życia' zawiłościach? No proszę was... Jeśli były jakieś przysłowiowe wały z nim związane, to powinien być osobny temat w dziale skradzione/przekręty i już! Choćby nawet wydzielić posty z tego tematu i odpalić nowy, odpowiedni temat i tyle, szkoda, że administracja na to wcześniej nie wpadła... i nie wpadnie? / : Na pogrzebie też zorganizujecie wstępną rozprawę sądową? pierwsze przesłuchania ludzi go znających? [patrząc względem tego tematu]
A co do mojego rzekomego nabijania postów, to naprawdę sobie dajcie spokój z takimi tekstami, bo są one naprawdę beznadziejne.
Zastanówcie się 2 razy po przeczytaniu tego postu*
___
* - o ile to coś da...
A co do mojego rzekomego nabijania postów, to naprawdę sobie dajcie spokój z takimi tekstami, bo są one naprawdę beznadziejne.
Zastanówcie się 2 razy po przeczytaniu tego postu*
___
* - o ile to coś da...
"To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków!"
Forumowicz Dobrze piszesz...
Załóżcie sobie nowy temat, tam napiszcie ile był Wam winien etc. z jakimiś dowodami i później może jego rodzice choć trochę kasy Wam oddadzą ale teraz nie ma mowy o jakichkolwiek oskarżeniach... jak byście się czuli gdy Wam syn umarł ?? Do tego nagle się dowiadujecie, że był winien kasę...
Niektórzy piszą jakby on umarł z własnej woli bo nie miał kasy żeby Wam oddać...
opanujcie się!
Załóżcie sobie nowy temat, tam napiszcie ile był Wam winien etc. z jakimiś dowodami i później może jego rodzice choć trochę kasy Wam oddadzą ale teraz nie ma mowy o jakichkolwiek oskarżeniach... jak byście się czuli gdy Wam syn umarł ?? Do tego nagle się dowiadujecie, że był winien kasę...
Niektórzy piszą jakby on umarł z własnej woli bo nie miał kasy żeby Wam oddać...
opanujcie się!
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Las3k_91 Ldz kazał myśleć dzieciakom - jest to plus, ale nie był lubiany za narzucanie swojej woli ludziom posiadającym zakres wiedzy nieraz większy niż jego, a sednem negatywnej opinii o nim był fakt, że nie umiał przyjąć "na gołą klatę" faktu, że nie ma racji - i czasami zachowywał się jak dzieciaki, którym "kazał mysleć" - tylko, że umiał to inaczej ubrać w słowa i zapanować nad ortografią.
Nikt nie jest Omnibusem - mimo wszystko, żal forumowiczów do niego pozostał po faktach, że za takiego właśnie się uważał.
KefirQn Jesteś jednym z niewielu (jeśli chodzi o ilość forumowiczów, którym zalazł za skórę), którzy mieli z nim dobry kontakt. Niestety przysłowie "jak cie widzą tak cie piszą" można sparafrazować i powiedzieć "jak cie czytają, tak o tobie myślą" - stąd zapewne negatywna opinia o Steel'u
Wracam tu do paru wspomnień, kiedy Steel , aż się prosił o ban'a, a ludziom ze złości aż kipiało pod czaszką (jak np. mi). Steel miał ten minus, że (nie wiem czy świadomie czy nie) drażnił ludzi, i spodziewał się ich reakcji - otwierał "puszkę pandory" i nie wiem, czy "napawał" się swoim osiągnięciem wobec innych czy co. Nie mniej jednak jak 2 dni temu piotrex zapytał mnie "czy słyszałem o Steel'u?", to pomyślałem "ciekawe co ten *****(drań) znowu zrobił", i czym zalazł, nam, prostym ludziom za skórę. Zamurowało mnie jak piotrex oznajmił, że Steel'a już nie ma.
Teraz się zastanawiam ile warte były kłótnie ze Steel'em na forum, czy na PW... mimo, że za sobą nie przepadaliśmy, i śmiało mogę powiedzieć, że budziły się we mnie odzwierzęce instynkty (dla niektórych - "od-dresiarskie") eliminacji przeciwników, to całe te groteskowe sytuacje zostaną bezcenne.
Steel, nie lubiłem Cie. Ale nauczyłem się od Ciebie nie iść na kompromis... i polubiłem słownik ortograficzny.
Jaki by nie był prze ze mnie nielubiany i zły, to szanowałem go - bo był indywidualistą.
Nikt nie jest Omnibusem - mimo wszystko, żal forumowiczów do niego pozostał po faktach, że za takiego właśnie się uważał.
KefirQn Jesteś jednym z niewielu (jeśli chodzi o ilość forumowiczów, którym zalazł za skórę), którzy mieli z nim dobry kontakt. Niestety przysłowie "jak cie widzą tak cie piszą" można sparafrazować i powiedzieć "jak cie czytają, tak o tobie myślą" - stąd zapewne negatywna opinia o Steel'u
Wracam tu do paru wspomnień, kiedy Steel , aż się prosił o ban'a, a ludziom ze złości aż kipiało pod czaszką (jak np. mi). Steel miał ten minus, że (nie wiem czy świadomie czy nie) drażnił ludzi, i spodziewał się ich reakcji - otwierał "puszkę pandory" i nie wiem, czy "napawał" się swoim osiągnięciem wobec innych czy co. Nie mniej jednak jak 2 dni temu piotrex zapytał mnie "czy słyszałem o Steel'u?", to pomyślałem "ciekawe co ten *****(drań) znowu zrobił", i czym zalazł, nam, prostym ludziom za skórę. Zamurowało mnie jak piotrex oznajmił, że Steel'a już nie ma.
Teraz się zastanawiam ile warte były kłótnie ze Steel'em na forum, czy na PW... mimo, że za sobą nie przepadaliśmy, i śmiało mogę powiedzieć, że budziły się we mnie odzwierzęce instynkty (dla niektórych - "od-dresiarskie") eliminacji przeciwników, to całe te groteskowe sytuacje zostaną bezcenne.
Steel, nie lubiłem Cie. Ale nauczyłem się od Ciebie nie iść na kompromis... i polubiłem słownik ortograficzny.
Jaki by nie był prze ze mnie nielubiany i zły, to szanowałem go - bo był indywidualistą.
sorrki!ale jak czytam wypowiedzi niektórych osób to tylko jedno mi przychodzi do głowy..."taboret jak ch.j"
nikt z Nas nie napisał że Steel to oszust itp...nikt też nie chce toczyć jakiś bezsensownych dyskusji czy kłótni na ceromoni pogrzebowej ani też po!ludzie My tylko staramy się ustalić czy Steel pobrał od kogoś jeszcze jakieś zaliczki na poczet sprzetu rowerowego....wiec jak nikt nic nie pisze i nie wnosi do tego tematu to prosimy ADMINÓW o zamkniecie tego tematu!!!
Adrian,Mateusz i Radek....
nikt z Nas nie napisał że Steel to oszust itp...nikt też nie chce toczyć jakiś bezsensownych dyskusji czy kłótni na ceromoni pogrzebowej ani też po!ludzie My tylko staramy się ustalić czy Steel pobrał od kogoś jeszcze jakieś zaliczki na poczet sprzetu rowerowego....wiec jak nikt nic nie pisze i nie wnosi do tego tematu to prosimy ADMINÓW o zamkniecie tego tematu!!!
Adrian,Mateusz i Radek....
Radix