"Spełniamy marzenie Pawła" - namiar na Pawła
"Spełniamy marzenie Pawła" - namiar na Pawła
Witam wszystkich,
mam takie pytanko, czy ktoś tutaj z forum zna osobiscie Pawła którego marzeniem jest rower ?
wiecej info tutaj :
http://www.mammarzenie.org/katowice/dzi ... pawel.html
bardzo mi zależy abyście dali w miare szybko znać
pzdr!
mam takie pytanko, czy ktoś tutaj z forum zna osobiscie Pawła którego marzeniem jest rower ?
wiecej info tutaj :
http://www.mammarzenie.org/katowice/dzi ... pawel.html
bardzo mi zależy abyście dali w miare szybko znać
pzdr!
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Banan725135650 tutaj posłużę się cytatem który otrzymalem
:
"Zbiórka pieniędzy trwa ale lista Marzycieli też jest pokaźna, więc nie
spodziewam się wielkich kwot. Konkrety poznam dopiero pod koniec
miesiąca, bo wtedy przychodzi wyciąg z konta.
Jeśli chodzi o samego Pawła to czuje się dobrze, zakończył leczenie i ma
dostęp do internetu"

"Zbiórka pieniędzy trwa ale lista Marzycieli też jest pokaźna, więc nie
spodziewam się wielkich kwot. Konkrety poznam dopiero pod koniec
miesiąca, bo wtedy przychodzi wyciąg z konta.
Jeśli chodzi o samego Pawła to czuje się dobrze, zakończył leczenie i ma
dostęp do internetu"
Proszę Cię.......owczar pisze:To niech znajdzie sobie pracę albo klika w reklamy i zbiera na rower jak każdy.
Z jednej strony , fakt, każdy sam uzbierał na swój rower, poza ludzmi którym rowerek za 15 tysi kupil tata, no ale skoro ma pieniadze to nic dziwnego ze kupił:)
Ale ten chłopak ma marzenia.Przeszedł cięzką chorobę.Dlaczego mu nie pomóc?Może sam przekaże swój 1 % dla niego.Ja nic nie stracę, a on być może będzie miał rower lepszy od mojego, ale będzie szczęśliwy:)
-
- Kontakt:
Człowieku!! Trochę więcej wyrozumiałości i tolerancji. Paweł przeszedł ciężką chorobę, na pewno czuje jeszcze jakieś zmęczenie i ból jak to często po poważnych chorobach bywa.owczar pisze:To niech znajdzie sobie pracę albo klika w reklamy i zbiera na rower jak każdy.
wojtasu a jest możliwość żeby porozmawiać z Pawłem, tutaj na forum? Bo na pewno nie jeden chciałby mu zadać jakieś pytanie, dowiedzieć się czegoś....
-
- Kontakt:
Sory, ale skoro gość był na tyle chory że nie może teraz pracować (to wnioskuję z powyższych wypowiedzi) to pewnie nie da rady też jeździć na rowerze, tym bardziej że okiełznanie glorki wymaga jakiegoś wysiłku, a po paru godzinach jazdy przynajmniej w moim przypadku czuje się większe zmęczenie niż po całodniowej pracy. A jeżeli chce mieć rower żeby stał i się patrzeć na niego to mu mogę dać mojego Faitha na miesiąc ;x Każdy ma jakieś marzenia, owszem, czemu nie marzyć, ale po co od razu glorka, skoro można kupić coś tańszego, łatwiejszego w jeździe i tańszego w serwisie. Pewnie teraz wszyscy mi napiszą, że skoro miał nowotwór to mu się należy, ale tak już jest że każdy składa grosz do grosza na lepszy sprzęt i raczej nie ma ochoty dawać innym. Moim zdaniem, owszem składka pieniędzy może być, ale nie od razu Rzym zbudowano. Niech mu kupią jakieś Core i niech rozwija swoją pasję.
Ciekawi mnie tylko jak się ma jego marzenie o rowerze za ponad 10k do marzeń innych dzieci.
Ciekawi mnie tylko jak się ma jego marzenie o rowerze za ponad 10k do marzeń innych dzieci.
Mam nadzieję że chłopak nie czyta tego forum bo ręce opadają po niektórych wypowiedziach.
Swoją drogą szkoda że wszelkie polskie firmy zajmujące się sprzedażą części i akcesoriów rowerowych (nie tylko, ale jednak ta dziedzina...) milczą - a może się mylę?
"Przed chorobą połowę swojego życia spędził na siodełku, biorąc udział w zawodach"
Życzę powrotu do formy i ZDROWIA.
Z reguły dzieciaki chcą: laptopa, wycieczkę typu Disneyland, Hiszpania i spotkanie z kimś sławnym jak Pudzian, Doda czy Hannah Montana czyli powiedzmy że raczej nie jest to 15 tys. za "marzenie" ale marzeń chyba nie powinno się mierzyć miarą pieniędzy. No i są to dzieci w wieku ok 4-16 lat.
Swoją drogą szkoda że wszelkie polskie firmy zajmujące się sprzedażą części i akcesoriów rowerowych (nie tylko, ale jednak ta dziedzina...) milczą - a może się mylę?
"Przed chorobą połowę swojego życia spędził na siodełku, biorąc udział w zawodach"
Życzę powrotu do formy i ZDROWIA.
Zabierasz głos w temacie a nawet nie chciało Ci się wejść na stronę gdzie można znaleźć takie informację ;/Johnyk pisze:Ciekawi mnie tylko jak się ma jego marzenie o rowerze za ponad 10k do marzeń innych dzieci.
Z reguły dzieciaki chcą: laptopa, wycieczkę typu Disneyland, Hiszpania i spotkanie z kimś sławnym jak Pudzian, Doda czy Hannah Montana czyli powiedzmy że raczej nie jest to 15 tys. za "marzenie" ale marzeń chyba nie powinno się mierzyć miarą pieniędzy. No i są to dzieci w wieku ok 4-16 lat.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
A ja się z tym zgadzam...owczar pisze: To niech znajdzie sobie pracę albo klika w reklamy i zbiera na rower jak każdy.
Wszyscy by od razu chcieli glorke na start... Pracować nie ma siły a zjazd jeździć tak ?
I to jest moje zdanie macie prawo się z nim nie zgodzić ale lepiej napiszcie co sami myślcie a nie komentujcie...
Johnyk no może i racja że na początek coś tańszego no ale z drugiej strony to niech chłopak ma
zasłużył sobie bo wygrał z chorobą , ta myśl że ma glorke w garażu na pewno szybciej go postawi na nogi no i oczywiście potem będzie mógł jeździć 
Niektórzy ludzie są tym wkurzeni że muszą nie raz całe lata zbierać na sprzęt a on dostanie za darmo rower i to nie byle jaki no ale niech ma, przecież każdy z was chyba chciałby zobaczyć jego uśmiech po tej chorobie a koło niego Giant Glory DH
Pozdrawiam

Niektórzy ludzie są tym wkurzeni że muszą nie raz całe lata zbierać na sprzęt a on dostanie za darmo rower i to nie byle jaki no ale niech ma, przecież każdy z was chyba chciałby zobaczyć jego uśmiech po tej chorobie a koło niego Giant Glory DH
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
A postawcie się w jego miescu i pomyslcie chociaż chwilę...
Naprzykład jakby Wam amputowali nogę , to jakie byście chcieli protezy takie "normalne" czy też robione "na wymiar" postawcie się w jego sytuacji. Co Ty byś chciał dostac te "zwykłe" czy te lepsze "robione na wymiar" ? hmm ?
A jak macie zamiar teoryzować to sie w głowe puknijcie , jakby to chłopak przeczytał to by pomyślał jakie środowisko rowerowe jest zakłamane , nie szczere , zafałszowane a także bezczelne, nie bede tutaj wymieniał nazwy uzytkownika który mnie oburzył swoja wypowiedzią...
Mi osobiście jest bardzo szkoda chłopaka , a jest mi go jeszcze bardziej szkoda , ponieważ mieszka on praktycznie "obok mnie" i gdyby nie choroba mógłbym go znać , jeżdzić ...
Nie chcesz pomagac to nie pomagaj , nikt Cię do tego nie zmusza a jeśli pomogłeś to serdeczne Bóg zapłać !
Ten kto chciał porozmawiac z Pawłem jest proszony o kontakt PW bądź kontakt GG 11505302
Pozdrawiam.
Naprzykład jakby Wam amputowali nogę , to jakie byście chcieli protezy takie "normalne" czy też robione "na wymiar" postawcie się w jego sytuacji. Co Ty byś chciał dostac te "zwykłe" czy te lepsze "robione na wymiar" ? hmm ?
A jak macie zamiar teoryzować to sie w głowe puknijcie , jakby to chłopak przeczytał to by pomyślał jakie środowisko rowerowe jest zakłamane , nie szczere , zafałszowane a także bezczelne, nie bede tutaj wymieniał nazwy uzytkownika który mnie oburzył swoja wypowiedzią...
Mi osobiście jest bardzo szkoda chłopaka , a jest mi go jeszcze bardziej szkoda , ponieważ mieszka on praktycznie "obok mnie" i gdyby nie choroba mógłbym go znać , jeżdzić ...
Nie chcesz pomagac to nie pomagaj , nikt Cię do tego nie zmusza a jeśli pomogłeś to serdeczne Bóg zapłać !
Ten kto chciał porozmawiac z Pawłem jest proszony o kontakt PW bądź kontakt GG 11505302
Pozdrawiam.
wojtasu mylisz nienawiść z twardym chodzeniem po ziemi. Poza tym porównanie w miarę normalnego funkcjonowania z dopasowaną protezą do nowej zabawki do rekreacji? Kiepskie porównanie.
Dxx czy jak jego marzeniem byłoby nowe SSC Ultimate Aero TT na własność to też byś go tak bronił... A może wtedy forum moto? W końcu to nie laptop, Disney Land czy Hiszpania? A i chłopak nie ma 16 lat...
Marzenia marzeniami, a życie życiem...
Pozdrawiam zostawiam do przemyśleń - raczej już głosu nie zabiorę w tym temacie.
Dxx czy jak jego marzeniem byłoby nowe SSC Ultimate Aero TT na własność to też byś go tak bronił... A może wtedy forum moto? W końcu to nie laptop, Disney Land czy Hiszpania? A i chłopak nie ma 16 lat...
Marzenia marzeniami, a życie życiem...
Pozdrawiam zostawiam do przemyśleń - raczej już głosu nie zabiorę w tym temacie.