Żeby nie było - pochwały należą się SeraaXowi, to widocznie on miał w szkole 5 z plastyki :Paddyi pisze: łoooo kłorewa...zaginasz czasoprzestrzeń smileD Nie no ładnie go "ztorturowałeś", nie miałem na celu zbicie wagi , tylko lekkie upiększenie bo oryginał wygląda okropnie.
A jak tam z wytrzymałością, bo kumpel tez go tak wymęczył i lekko mu się potem krzywił, ale tak czy inaczej szacun smile
=disbrainer= pisze:aha, z tego co widze, to stery masz FSA the pig (czy dh pro, to nie wiem) a nie VP jak w opisie?Wink
spawuje sie dobrze, jest zadziwiajaco trwale w porownianiu do tego jak wyglada. owszem, tak jak schodek wspomnial, to samo siodlo mozesz kupic jako boplight lub po prostu jako velo, a roznica w cenie jest o 30-40pln nawet. jedyne co mnie w nim wkurza czasami, to przez to ze ma na samym tyle takie smieszne wyciecie (nie wiem czemu ma ono sluzyc), ale przez to zdarza mi sie czasem spodniami o nie zaczepic. ale to w sumie jedyny "-" jaki dotad znalazlem;) no i prety sa CrN-Ti wiec nie koroduja jak to dotychczas zawsze mialem:PPharaun.ojP!! pisze:jak Ci sie siodło sprawuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość