Iron horse sunday - problem z tuleją
Iron horse sunday - problem z tuleją
siema:) mam problem z odkreceniem jednej tuleji w sundayu, daje go do malowania proszkowego i bedzie to robione w tem kolo 300 stopni wiec nie chce zyby mi sie cos zrypalo, wszystko odkrecilem oprocz tego:) pomozcie ci ktorzy maja sundaya i sie bawili w odkrecanie ramki na czesci pozdro:):)[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W tej chwili mam ten sam problem, górną dało się bez problemu wysunąć jednak dolna nie chce się wypchnąć. Sunday 2008. Może kwestia taka, że jest nowa rama, damper nie był nigdy wyciągany, ale boję się troche prać mocno. Proszę przede wszystkim o podpowiedz czy dół tak samo ma wyjść jak góra ?? ?? ?? jeśli tak to bedę wiedział, że za lekko to robię.. dzięki z góry 

witam też kupiłem nową ramę i też strasznie ciężko mi to wychodziło, po prostu odkręcasz tą śrubkę z tej strony z której ta tulejka do mocowania dampera jest węższa, zamiast tej śrubki co była wkręcasz dłuższą, potem odkręcasz tą z drugiej strony i normalnie wybijasz, ale musi być jebnięcie bo ciężko to wychodzi, nie możesz być delikatny 

Iron horse sunday 08 WC