Regilaminy itp.

t_jaworze
Kontakt:

Regilaminy itp.

Post autor: t_jaworze »

Mam prosbe do osob ktore zajmuja sie 4x. Buduje tor w Jaworzu i musze miec napisany regulamin uzytkowania. Tor bedzie oczywiscie bezplatny i teoretycznie wlasnascia gminy. Co powinno sie znalezc w takim regulaminie?
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nie wiem czy w ogóle ktoś robił regulaminy użytkowania torów :) - nie słyszałem ale żeby się nikt nie czepiał to musi być wzmianka o tym że po trasie należy jeździć w kasku i ochraniaczach o raz o tym że jeździ się na własną odpowiedzialność <- te 2-ie rzeczy to podstawa!
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

i zeby na rynnach nikt nie uzywal hamulcow =/ bo sie potem sliskie robia =/ i zeby deszc padal przynajmniej lekko kazzdej nocy =D bo inaczej jest slisko =D
BblaSt
Kontakt:

Post autor: BblaSt »

-Kask
-Ochraniacze
-Jezdzic na własna odpowiedzialnosc
-Uzywac toru w stanie trzezwym / Nie pic alkoholu przed jazda
-Nie niszczyc
-Mierzyc swoje umiejetnosci i nie probowac "przyszpanowac" :)
... Black Worship From Chaos ...
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

tego ostatniego to trudo uniknąc bo jak sie jakaś fajna laska pokaże to ... (zawsze chce przyszpanować ale wtedy często glebe łapie a ona nic ci nie jest ;) a tak to BblaSt wymienił wszystkie najważniejsze rzeczy
The Power Is On Your Side !!!
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

ej wy ten tor cos dlugo budujecie jush kilka topicow byl skad wziasc ziemie jakie hopy itp. :)
Erdraug
Kontakt:

Post autor: Erdraug »

Moze jeszcze jeden przydatny punkt:

-Po uzywaniu tory zawsze zostawiac go w takim stanie jak sie go zastalo. A przebudowy uzgadniac z : (i tu osobe za to odpowiedzialna)

Bo mnie kurwica bieze jak przyjezdzam na tor a tam pelno butelek, smiecia i progi poobsypywane.
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

TO sie dluo buduje poniewac zalatwienie duzej ilosci ziemi i duzego terenu nie jest łatwe ale chyba sie udalo. Pytam o regulamin bo taki musze zamiescic na torze. Ziemi bedzie bardzoo duzo wiec mysle ze tor sie uda. Mysle ze wwszystko bedzie mozna zobaczyc w internecie. Mam nadzieje ze pierwsze fotki z budowy juz za niedlugo.
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Do bikera:
1.Jeżeli popsujesz np.profil hopy to łopata w dłoń i .... :D
2.Musisz mieć co najmniej ochraniacze na piszczele i kask (w 4x to chyba każdy ma)

No i o tych śmieciach :)
ODPOWIEDZ