Kondycha- help!
Kondycha- help!
Offtopic, bo nie zwiazane z rowerami;P Mam taki problem, ze dzisiaj mialem sprawdzian na 1200m i co by tu powiedziec- slabiutko.... I mam pytanie- jak w miare szybko (miesiac) poprawic sobie kondyche, najlepiej gdybym mogl to robic w domu, ale nie jest to warunek konieczny. Aha nie mam rowerka, wiec trening szosa/XC odpada... Wielkie dzieki za pomoc.
-
- Kontakt:
A no pochwal sie ile miales na 1200m. U mnie tez slabo z bieganiem ale no na szczescie nie mam 4,55minut/kilometr jak pewien Maciek S. z 1c z elo2... Ja tam mam 4,12min/1000m i jest mi z tym dobrze. A jak bedzie w liceum to sie okaze na wuefie, pewnie nam zrobia jakies testy z lekkiej
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
hehe, ja jak biegałem na 1500m to miałem 10:44 :P
raz się chciałem postarać, biegłem po jeden z najlepszych czasów w klasie, byłem trzeci, ale kolo nie uznał, bo kilku gości z mojej klasy poszło na vodeczkę i wbili na bieżnię przy drugim okrążeniu :/
po tym stwierdziłem, że nie warto się męczyć...
na kondychę:
-ciężki rower(to naprawdę działa)
-biegowe wycieczki do lasu
-spacerki i ogólnie nie męczące na krótki dystans ćwiczonka
raz się chciałem postarać, biegłem po jeden z najlepszych czasów w klasie, byłem trzeci, ale kolo nie uznał, bo kilku gości z mojej klasy poszło na vodeczkę i wbili na bieżnię przy drugim okrążeniu :/
po tym stwierdziłem, że nie warto się męczyć...
na kondychę:
-ciężki rower(to naprawdę działa)
-biegowe wycieczki do lasu
-spacerki i ogólnie nie męczące na krótki dystans ćwiczonka