Golenie do bombera z1 bam 1997r
Golenie do bombera z1 bam 1997r
No wlasnie wie ktos moze gdzie kupic takie golenie ??albo ma na sprzedanie??Aha i czy nowsze golenie w stylu chociaz by z 2001 roku albo z 2003 by pasowaly??Czy da sie wogole w tych nowszych bomberach wyjac golenie ??Czy pasowaly by golenie z roku 2001-03 jak by byly z korona a reszta od tego mojego bama??troche duzo pytan ale potrzebuej tych odpowiedzi z gory dzieki
nie wiem jak to jest z nowymi goleniami, ale raczej nie beda pasowaly. moge ci pomoc w czesci - mam jedna golen tylko ze troche teflon jest odrapany [kilka ras] bo byla ona wymieniana na nowa w mojej z1 z 2000r [w pelni rozkrecalny] jak bys byl zainteresowany, tylko mowie, ze to jest jedna sztuka. szukaj na allegro kiedys widzialem z3 z 00r rozwalona jakos tanio, te golenie najprawdopodobniej by pasowaly
kupowanie goleni od nowszych rocznikow chyba sie nie srpawdzi [inna srednica, duzy koszt] w gregorio sporo sobie za to zycza
z reszta napisz do nich, moze maja pojedyncze sztuki rurek
kupowanie goleni od nowszych rocznikow chyba sie nie srpawdzi [inna srednica, duzy koszt] w gregorio sporo sobie za to zycza
z reszta napisz do nich, moze maja pojedyncze sztuki rurek
sikun jestes...