Co sądzicie o tych klamkach , najbardziej interesuje mnie jak to jest z ich wytrzymałością . Czytałem juz troch opinii i sa zupełnie skrajne . Jedni mowią ze gówno gnie sie i łamie a inni ze są zajebiste bo mają dobra modulacje i całkiem dużą siłe.Aha i dzialały by z vkami Sram 7.0 . Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam
no trudno zeby nie dzialaly... wkoncu to klamki ;/ a lepiej poszukac stx lub lx a najlepiej dx ja widzialem nowe po 92 zl i sa zajebisste :)....9sl to kupa plastyku jak se rower przewrocisz to mozesz zlamac byl juz podobny post....pozdr
troche off/t ale co tam
na uszkodzenia klamek jest prosty sposob - wystarczy przykrecic je tak zeby w razie gleby czy zderzenia sie z czyms obrocily sie na kierce :P
W sumie prawda ale mi nawet i chodzi o te gleby bo jak juz sie powaznie walnie to każda klamka moze klęknąć . Boje sie troche ze jak bede mocniej naciskał to sie bedzie wyginać:p
polecam avidy sdl-o chyba sie zwą,cena mniejsza od sramów,kupiłem używki za 40 zeta-rzadzą to była okazja ale mozna cos takiego znalesc za niewiele wieksza cene.