MATURA

_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

MATURA

Post autor: _Outsider »

Tak sobie siedze i myśle... Czy przeczytać kolejny topic na tym forum czy może w końcu wziąść się do książek... a może iść na rower?:P Kurde ciężki wybór:P
A jak jest u Was (zwracam się do tegorocznych maturzystów oczywiście)?:> Dużo wqwacie?:) Macie już jakieś ściągi?:P
Ja pocieszam się tylko tym, że czekają mnie najdłuższe wakacje w życiu:P a wszyscy mówią że matura to pryszcz, więc jakoś trzeba sobie dac radę:D
POWODZENIA wszystkim, którzy pisza w tym roku maturkę:>

OK spadam, historia czeka:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

no mnie tez czeka matura w tym roku. to juz za tydzien. jak na razie luzik i nic innego jak nauka mi nie pozostaje (wczorajszy wypad na bajka skonczyl sie zalozeniem kilkunastu szwow)
wyskoczylem tylko na chwile do qmpla i nie wzialem ochraniaczy, no i moje welgo czerwoniutkie troche mi noge rozj**. skonczylo sie na kilkunastu szwach i koniec. na raower przez najblizszy czas nie wsiade (motywacja do nauki)
tak wiec spadam. nie do hiry a fizy, ustana mnie czeka 1 czerwca:D
a scig nie robie bo sensu w tym nie widze. matura to na luzaka, gorzej z egaminami 1 lipca (Polibuda Warszawska)

no to wszytim powodzenia:D
sikun jestes...
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

ja mam ustna z gegry 28 maja... niby dobrze, bo mozna se tam cos jeszcze przez te dwa tygodnie popowtarzac, ale z drugiej strony czlowiek chcialby miec juz ten caly szit za soba :(
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja gegre tez mam pozniej , wogole syf bo mnie nei dopuscila do Polaka ustnego...

I tak czy siak mam 8 miechow wakacji, do tego strach o wojo itd...

W kazdym razie uczyc to sie jeszcze nie uczylem, bo mi najzwyczajniej nie chce, nie nawidze tego, siade poczytam 30min i juz nie wiem o czym czytam. Wczoraj tez sie rozwalilem bez ochraniaczy bo mi sie nie chcialo zakladac znowusz , za dlugo no footer i pedal wbil mi sie w kolano i pod kolanem , dziury ;/ boli wpizdu.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Ja mam to samo...ale mam jutro egz po gimnazjum...
strazy ciagle tylko uczyc sie a ja mam dosc!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
DEATH
Kontakt:

Post autor: DEATH »

no ja też mam mature.....ale jakos narazie lajtowo do tego podchodze, ciągle na 1 miejscu stoi rower, zreszta matura nie zajac, nie ucieknie.:]
Józef Stalin
Kontakt:

Post autor: Józef Stalin »

jednak dobrze ze jeszcze nie mam bika bo moge troche pokuc
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

A ja sie ucze geografii. Angielski to pikus, z ustnego jestem zwolniony (FCE), a pisemnie bede zdawal bo tak mi sie podoba :P Probna w mniej niz 2 godziny na 5 napisalem, taklze spoko :]
Jedyne co sie boje to polski ustny no i troche ta ustna geoghrafuia, ale to juz w sumie luzik...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

heh patrze nie jestem sam. LACZMY SIE BRACIA :D !!! HARDKOR MUSI BYC
ja to siedze juz tylko nad fiza, ustna mnie czeka. a polski? kto wie moze sie jakos cudem napisze na 5 i ustna odpadnie.
dla mnie tam luziik;]
a tak apropo to ja se chyba wezme normalnie klamke od hebla na mature zamist maskotki. ciekawe co powiedzia. moze mnie nie wpuszcza bo moge sobie w przyplywie zlosci krzywde tym zrobic;]
sikun jestes...
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Przesrane mają ci co jutro piszą teścik do LO :-|
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Zycze powodzenia maturzystom !! Ja sie bede pocił pozniej - sesja w czerwcu... :/
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

pociesze Was - matura to pryszcz przy pozniejszych sesjach :)

do matury zbytnio sie nie uczylem. jedynie w jeden miesiac przerobilem 4 lata geografii (ustny) wiec to zrylo mi mozg ;) powodzenia Wam zycze i pamietajcie, ze na niezdanej maturze swiat sie nie konczy :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

a ja wlasnie postanowliem ze zaczynam sie powaznie uczyc, wiec bede off na caly tydzien. Pozdrawiam wszystkich tegorocznych, tez slyszalem ze matura to bzdura, wole jednak pokuc troche - nigdy nie zaszkodzi a pomoc moe:) Sciag nie robie - bezsens:)

Pozdrawiam...
gg# 1594401
shinobi
Kontakt:

Post autor: shinobi »

no faktycznie mozna by sie cos pouczyc, wypadaloby soibe to prawdopodobienstwo powtorzyc ianalityczną
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

Groochas i pasqd maja racje matura to pryszcz potem dopiero jest przesrane te sesje ja juz 30 maja pierwsza z anatomi bedzie sajgon niezly ;/ :( a teraz kurwa mam gips na nodze wiec *** z rowerka moze sie poucze.. ale wykurwisie mi sie niechce.. propo matury na matme nic sie nieuczylem na polak przeczytalem jedna ksiazeczke streszczenia lektur i 15 sciag i poszlo spokojnie.. :) pozdrowionka i zycze powodzenia na maturce..
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

A wal tez mam martre za cale 6 dni:) i zaczynam sie niepokoic. A ci co mowia że to pryszcz to juz maja za soba i dlatego tak mowia.

Co ja bede sie rozwodzil POŁAMANIA PIÓR dla wszystkich tegorocznych MATURZYSTÓW.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Burza
Kontakt:

Post autor: Burza »

Oj, niezbyt dużo niestety... Lenistwo bierze górę.
BikeRider
Kontakt:

Post autor: BikeRider »

ja sie kompletnie nic nie ucze , w sumie najgorzej to polak ustny , angol przejdzie jakos o informatyce nic nie mowie :P ale serio przydalo by sie cosik poczytac chociaz streszczenia bo jak przyjdzie mi siasc w 1 lawce to bedzie troche przejeb :/

Zycie idioty to nie bulka z maslem
marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

ogólnie przejebane z tą maturą....
ja sie boje polaka ale majcy też bo jeszcze do tego zdaje majce rozszeżoną.......
ogóleni przejebane nic mi sie uczyć nie chce a to juz niecały tydzień... :(
ale jak już kolega wyżej powiedział
HARDKOR MUSI BYĆ :P

P.S
na polskim licze na ściągi a na majcy że nam pani zrobi ze 2 zadania :P:P:P
bo inaczej moze być lipa :(
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
ODPOWIEDZ