Avid Code 5

GralcuDH
Kontakt:

Avid Code 5

Post autor: GralcuDH »

Siema. Po zakupie tego hampla miałem mały problem. Przyniosłem do domu zamontowałem. Pojechałem go dotrzeć. Podczas jednego hamowania hampel nagle puścił i wylał płyn. Po szybkich oględzinach WTF ? :D okazało się, że śrubka do odpowietrzania na zacisku była dość mocno odkręcona. Nie zuwazylem tego wczesniej bo myslalem ze jak kupie ze sklepu to nie bedzie takiej wady. No ale ogolnie spoko. W sklepie gdzie kupiłem powiedzieli, że nie ma problemu. Przprosili, że nie zauważyli tego, odpowietrzyli zalali wymienili klocki. Wszystko w formie gwarancji. Pisze, bo może ktoś też zamierza kupić ten hamulec, więc po otrzymaniu niech sprawdzi wszystkie śrubki (może jakaś wada fabryczna była). Oszędzi sobie nerwów i czasu :D Dodam, że hamulec zakupiłem w Koralu w Bielsku-Białej.
PAtryko
Kontakt:

Post autor: PAtryko »

Skoro zachowali się w porządku, i zrobili to za free to po co to pisać na forum i robić komuś antyreklamę ?
http://patryko33.pinkbike.com/
crossc7
Kontakt:

Post autor: crossc7 »

PAtryko ...
GralcuDH pisze:Pisze, bo może ktoś też zamierza kupić ten hamulec, więc po otrzymaniu niech sprawdzi wszystkie śrubki (może jakaś wada fabryczna była).
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

crossc7
GralcuDH pisze:Dodam, że hamulec zakupiłem w Koralu w Bielsku-Białej.

O tą część chodzi. Ale raczej to antyreklama nie jest, w sklepie mogli powiedzieć, że samemu się zepsuło ;)
GralcuDH
Kontakt:

Post autor: GralcuDH »

Tu ich właśnie chwalę. Zachowali się w porządku. Pisze jaki sklep bo może wadliwa seria trafiła do nich. Czemu wy sie odrazu doszukujecie jakiegoś spisku :D?
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...luzzz trafiają się takie kwiatki każdej firmie, ni ema czym się spinac....

Braki oleju w amorach,syfy w układach hamulcowych, luzy na goleniach...

Relaks, wiosna za chwilkę... :mrgreen:
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ODPOWIEDZ