Szwy na twarzy i możliwość jazdy rowerem...
-
- Kontakt:
agressor ciekawe ?? ja miałem z 11 sztuk na pysku, rozorane dziąsła,warga na wylot i takie tam banały...a złocisza nie dostałem, bo nie ma USZCZERBKU na zdrowiu....otwierasz paszczę ?? masz wszystkie zęby ?? ruszasz szczeną ?? ...to zapomnij o wypłacie
No chyba że...ale nawet jak miałem bark operowany,kilka tygodni gipsu,druty...to na komisji zatwierdzono że ręka sprawna i skierowali do sanatorium na 3 tyg. rehabilitacji w ramach akcji wspierania po wypadku
Zawsze możesz się zgłosić i opisać nam na forum jak poszło...

No chyba że...ale nawet jak miałem bark operowany,kilka tygodni gipsu,druty...to na komisji zatwierdzono że ręka sprawna i skierowali do sanatorium na 3 tyg. rehabilitacji w ramach akcji wspierania po wypadku

Zawsze możesz się zgłosić i opisać nam na forum jak poszło...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek dziwne ;o mi za lewy nadgarstek dali 450zł. Za prawy 360zł. A były tylko zwichnięte, ale w gipsie. Za złamanie obojczyka z przemieszczeniem 110zł. Za zwichniętą kostke dostałem 170zł. Jak widać warto zgłaszać się do ubezpieczalni
Pierwsza kwota odszkodowania jest zawsze kilkakrotnie mniejsza od tej po odwołaniu do niej.
Kumpel za obojczyk ze śrubami dostał prawie tysiaka.
dziadek_dzidek proponuje używać kasku
a do ubezpieczalni się zgłoś
Nie śpieszy Ci się z tą kasą. Zawsze sobie coś do rowera kupisz.

Kumpel za obojczyk ze śrubami dostał prawie tysiaka.
dziadek_dzidek proponuje używać kasku

a do ubezpieczalni się zgłoś

-
- Kontakt:
Wiesz Ogór, mógłbyś dwa razy pomyśleć zanim następnym razem wyjedziesz ze swoim pseudo psychologicznym wywodem... Po prostu szyty jestem ( o dziwo ) pierwszy raz i wolę się upewnić że nic się nie spie*doli ,niż później przez resztę życia żałować że mam górną wargę jak Donatella Versace0gór pisze:
z szwami na mordzie nie mozna jezdzic bo wplywa to na iloraz inteligencji oraz percepcje poniewaz twoj lep staje sie tak ciasny ze nie potrafi wymyslec nic sensownego i zadaje ******** pytania wes ty sie chlopie ogarnij i idz sie lecz Smile (to do autra tematu)
http://www.thevine.com.au/blog/blogimag ... x?id=14172
PEACE