Zawody 4X w Bydgoszczy
Zawody 4X w Bydgoszczy
18.09 mają się odbyć zawody 4cross. Bedę na bierząco informował jak posuwają się prace nad torem i czy warto przyjechać. Nie chcemy robić popy.
YaNkEs from Mad Machines
Re: Zawody 4X w Bydgoszczy
[quote="YaNkEs"]18.09 mają się odbyć zawody 4cross. Bedę na bierząco informował jak posuwają się prace nad torem i czy warto przyjechać. Nie chcemy robić popy.[/quote]
Oooooo, napisz prosze co chcecie zmienic - a potem bedziesz dodawal co jest juz wykonane - bardzo jestem ciekawy...
Pozdr,
mo
Oooooo, napisz prosze co chcecie zmienic - a potem bedziesz dodawal co jest juz wykonane - bardzo jestem ciekawy...
Pozdr,
mo
no prosze w koncu ktos sie kurwa obudzil, co prawda nie bylem w Myslu od chyba roku, ale slyszalem ze ******* za ******* sie zrobila,
Yankes jezeli odjebiecie takie cos co mi Maciej opowiadal gdy bylo Dh-Bydgoszcz, to bede pod wrazeniem,ale biorac pod uwage ze jest malo czasu to duzo nie zdzialacie, no ale lepszy rydz niz nic
Yankes jezeli odjebiecie takie cos co mi Maciej opowiadal gdy bylo Dh-Bydgoszcz, to bede pod wrazeniem,ale biorac pod uwage ze jest malo czasu to duzo nie zdzialacie, no ale lepszy rydz niz nic
www.bthr.bydgoszcz.pl
Byłem wczoraj na torze obadać co i jak. Koparka faktycznie zrobiła swoje. Powiedzmy tak rzadna ze starych hop się nie ostała. Trasa ma podobny przebieg ale jest 2x szersza. Początek jest obok starej trasy gdzie beda ogromne prędkości. Ale zacznę od początku. Na górke startową jest naiwziona glina juz nie bedzie sytuacji jak w maju gdzie start był po piachu. Później mamy 20-30m prostej(chyba tam powstanie jakaś sekcja). Po owych 30m bedzie chopa podwójna i przeszkadzajka. Następnie banda prowadząca na mexe i prosta która także jest dłuższa. Mexa bedzie miała ok 7m przy 2x niższym wyjściu :-) Reszta trasy tak jak była tylko ta podwójna która była po mexie zrobi się potrójną hopa. I trumna z metą stała sie jedna hopą ma ponad 10m(hopa wygląda tak: /-\__/------------\) ale tego nie da się zrobić jest na nią za mały odcinek prostej. Tak to wygłąda jest kupa ziemi i mało rąk do pracy. Więc nie wiem czy to skończymy na zawody. Będę informował na bierząco. Co do godzin to podejrzewam że będzie tak jak zwykle. Czyli 10-12 zapisy od 12-15 treningi 15-18 zawody(kwalifikacje i finały).
YaNkEs from Mad Machines
na www.madmachines.ibq.pl sa foty toru tj. stan na dzień 15.09.(wieczór) Prace trwaja cały czas ale i tak są ogromne wątpliwości czy tor do piątku wieczora będzie w takim stanie aby rozegrać zawody :-(
YaNkEs from Mad Machines
No i ruszyła oficjalna strona zawodów www.xxxx.pl tam znajdziecie wiecej info a foty toru calu czas na www.madmachines.ibq.pl
YaNkEs from Mad Machines
-
- Kontakt:
siema!
zawody odbeda sie a tor bedzie gotowy!! wczoraj zrobilismy naprawade duzo- new maxicana 2005 ma ok 7m dziury(dane w przyblizeniu, dzisiaj koles bedzie mial miare) za nia jest potrojna a na koncu jak zdarzymy bedzie WIELKA hopa(jak zdarzymy)! ogolnie tak jak Yankes pisal tor jest bardzo szeroki(niestety nie jest poszerzona banda po meksie), jest juz zrobiona gorka startowa(wielka) i dzisaij bedziemy robic hopki i przeszkadzajki na pierwszej prostej! ogolnie tor w duzej mierze jest robiony na zawody-przez zime go dopracujemy! jak widzieliscie na fotach kopara zrownala stary tor tak wiec mielismy tylko 3 dni by go zrobic od podstaw a ludzi do kopania za wiele nie ma(nie sugerujcie sie fotami_wiekszosc ludzi to statysci)!
bynajmniej zapraszamy w sobote! niech kazdy przyjedzie i oceni!
Pozdro!!!
zawody odbeda sie a tor bedzie gotowy!! wczoraj zrobilismy naprawade duzo- new maxicana 2005 ma ok 7m dziury(dane w przyblizeniu, dzisiaj koles bedzie mial miare) za nia jest potrojna a na koncu jak zdarzymy bedzie WIELKA hopa(jak zdarzymy)! ogolnie tak jak Yankes pisal tor jest bardzo szeroki(niestety nie jest poszerzona banda po meksie), jest juz zrobiona gorka startowa(wielka) i dzisaij bedziemy robic hopki i przeszkadzajki na pierwszej prostej! ogolnie tor w duzej mierze jest robiony na zawody-przez zime go dopracujemy! jak widzieliscie na fotach kopara zrownala stary tor tak wiec mielismy tylko 3 dni by go zrobic od podstaw a ludzi do kopania za wiele nie ma(nie sugerujcie sie fotami_wiekszosc ludzi to statysci)!
bynajmniej zapraszamy w sobote! niech kazdy przyjedzie i oceni!
Pozdro!!!
Uważam że zawody w Bydgoszcy były fatalnie zorganizowane. Organizator zwodów Marcin Rygielski z Extremu nie przyłożył się zbytnio do modyfikacji nie dokładnie wykończonej trasy ! Czego brakowało jeszcze na zawodach ? >>> Ogólnie atmosfera była jak na pogrzebie, przerwy między biegami były za długie, nagłośnienie okropne !. W ogóle dobrze że startowało chociaż ok. 18 zawodników. Genialnie rozwija się ten sport w Bydgoszczy !. Myślę że na kolejnych zawodach będzie jeszcze mniej kibiców, bo w ten sposób można tylko zniechęcić ludzi do oglądania ( niby tego bardzo widowiskowego sportu ). Owszem ten sport jest widowiskowy, ale na takich turniejach jak np. Żywiec, Nokia, Radiostacja itp. Jak na tak długie przygotowania organizatora turnieju spodziewałem się na wielki przebłysk, ogromne hopy, ekstra zabawę oraz rewlacyjny pokaz jazdy. Dziękuję bardzo za wsłuchanie mojej opini !