Fat burnery mają swoich zwolenników i przeciwników, jak wszystko zresztą. Ja zainwestowałem w delikatny fat burner i nie żałuję

No więc właśnie. Wóz albo przewóz. Chcesz szybko spalić i jesteś bardzo gruby ? Zajmij się typową redukcją.Xxsin pisze:Ja akurat robiłem dekompozycje, czyli masa+redukcja, a jak wiadomo, gdy się chce zrobić kilka rzeczy na raz to nie można oczekiwać wspaniałych rezultatów, dlatego jeżeli ktoś chce się zdecydowanie zredukować to robi to na ujemnym bilansie.
A ja chcialbym wiedziec jakie masz dowody na to, ze ci sie zregenerowały miesnie, a nie ze po prostu skoczyła ci wydolnosc bo nie masz juz ostrej nadwagiTRENER! pisze:Nawet jeśli spaliłem całą masę mięśni jedząc tak jak jadłem, to jakoś się one zregenerowały, rzekłbym nawet, że w bardzo szybkim czasie, więc nie ma co srać żarem.
Nie wiem jak bardzo za mało musiałeś jeść, żeby odczuć spadek siły. Ja podczas mojej 1000 kalorycznej redukcji nie odczułem spadku siły, więc ty chyba jadłeś jakieś 200 kcal na dobeSpaced pisze:kiedys jadłem regularnie za mało i pamietam jakie były efekty - powazny spadek siły i utrata miesni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość