New Sanok Disorder - Na Pełnym furkocie...
-
- Kontakt:
New Sanok Disorder - Na Pełnym furkocie...
Prezentuję mój najnowszy krótki film (dh/fr + schody i street...) Jedyna wada to fakt, że youtube zwęził mi trochę obraz...
proszę o oceny:
New Sanok Disorder - Na pełnym furkocie...
proszę o oceny:
New Sanok Disorder - Na pełnym furkocie...
http://smudza.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
Filmik zrobiony trochę bez pomysłu i to strasznie widać. Unikaj powtarzania tego samego ujęcia przez np. 2 osoby,czy z dwóch różnych ujęć (ten patent się sprawdza,gdy jest jakaś super akcja,a tu takich brakuje). Początek jest nudny jak flaki z olejem,podoba mi się umieszczenie schodów,a street to tak trochę wciśnięty za siłę.
PS: obejrzałem też Twój starszy filmik i tam to powtarzanie ujęć tez jest nagminne
PS: obejrzałem też Twój starszy filmik i tam to powtarzanie ujęć tez jest nagminne

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
To co mi się podobało to:
1.Tytuł- bardzo fajny
2.Ogólny fajny i chilloutow'y klimat filmu, który w dużym stopniu odwracał uwagę od niedociągnięć
Teraz to co mi się nie podobało:
1.Średni montaż
2.Trochę przeplatania z poplątaniem jeżeli chodzi o dobór kolejności klipów ( takie przynajmniej miałem odczucie )
3.Film lekko przydługaśny w porównaniu do ilości materiału, który przedstawia.
Podsumowując- popracujcie nad montażem i będzie coraz lepiej
1.Tytuł- bardzo fajny
2.Ogólny fajny i chilloutow'y klimat filmu, który w dużym stopniu odwracał uwagę od niedociągnięć
Teraz to co mi się nie podobało:
1.Średni montaż
2.Trochę przeplatania z poplątaniem jeżeli chodzi o dobór kolejności klipów ( takie przynajmniej miałem odczucie )
3.Film lekko przydługaśny w porównaniu do ilości materiału, który przedstawia.
Podsumowując- popracujcie nad montażem i będzie coraz lepiej