Mysle ze nie zanizona, aukcja jest dosc dlugo juz na allegro, a wczesniej byla o wiele wyzsza cena, wiec mysle ze sprzedajacy doszedl wkoncu do wniosku ze nie sprzeda za tyle ile chcialby wiec obnizyl cene.
Jest w moim kręgu zainteresowań, jednak rower planowałem kupić trochę później, jeśli dam radę ze środkami to myślę, że będę się musiał nad nim mocno zastanowić. Bardzo dobra cena jak na taki sprzęt, ale wolałem się upewnić na forum, dzięki
A ja mam pytanie trochę inne Jak się sprawują te Travisy Intrinsic jak np. w tym Dunconie?? Mam teraz Travisa TPC+ i złego słowa powiedzieć nie mogę. I wsumie użytkował bym go właśnie też z Cane Corso z tym że tym nowszym
Witam, to jest aukcja mojego roweru. Jeśli chodzi o cene to wyjaśniam: kupiłem okazyjnie nowy rower, i chciałbym go szybko spłacić stąd cena Cane corso. Uważam że jest wart 5000 - 5200 zl ale chciałbym już mniec spokój i wszystkie środki na nowy sprzęt stąd okazyjna cena. pozdrawiam i zachecam bo rower jest w naprawdę doskonałym stanie.
Gdy za drogo, ludzie walcza o rabat, a gdy za tanio to widza pewny podstep .
Moze w takiej sytuacji poprosic o podniesienie ceny o 500zl i wtedy kupic . draah Zapewne bys sie ucieszyl