music hh
-
- moderator
- Kontakt:
Cunninlynguists
Masta Ace
Ice T
2Pac
Snoop Dogg(ale stareeeeee kawalki)
NAS
DMX
Ja Rule
paru innych...
i wszystko co przed 1995 rokiem powstalo...
z nowszych raperow wiekszosc smierdzi
50 cent, usher itp...tego sie nie dotykaj bo gowno jakich malo
z polskiego to Paktofonika i Kaliber 44 sa najlepsze...nie graja juz ale i tak rzadza...
Masta Ace
Ice T
2Pac
Snoop Dogg(ale stareeeeee kawalki)
NAS
DMX
Ja Rule
paru innych...
i wszystko co przed 1995 rokiem powstalo...
z nowszych raperow wiekszosc smierdzi
50 cent, usher itp...tego sie nie dotykaj bo gowno jakich malo
z polskiego to Paktofonika i Kaliber 44 sa najlepsze...nie graja juz ale i tak rzadza...
"A jak musisz sie przerzucac z metalu to moze rege? Tez lubie"
1.regge - super muza. ostatnio zlapalem zonka bo na historii mialem o babilonii... rzucilem porownanie do rastamanow (bylo cos o ziolach :P) no i nikt nie skumal o co chodzi... ale ja mam klase :P
2. nie muisze i nie mam zamiaru :p po prostu zaczynam sluchac wiekszej ilosci muzy, przy ktorej lapie fajne fazy :D po prsotu lubie. jakies sympatyczne techniawkowe kawalki tyz slucham :)
3. metal jest moja music i sluchac go bede zawsze. i co inni pomysla ze taki kolo jak ja hh slucha mnie gowno obchodzi :]
4. big thx za kawalki dzis w nocy biore sie za sciaganie, liczcie na to ze jak cos bede meczyl na gadu o przeslanie co poniektorych kawalkow ;D
ave
1.regge - super muza. ostatnio zlapalem zonka bo na historii mialem o babilonii... rzucilem porownanie do rastamanow (bylo cos o ziolach :P) no i nikt nie skumal o co chodzi... ale ja mam klase :P
2. nie muisze i nie mam zamiaru :p po prostu zaczynam sluchac wiekszej ilosci muzy, przy ktorej lapie fajne fazy :D po prsotu lubie. jakies sympatyczne techniawkowe kawalki tyz slucham :)
3. metal jest moja music i sluchac go bede zawsze. i co inni pomysla ze taki kolo jak ja hh slucha mnie gowno obchodzi :]
4. big thx za kawalki dzis w nocy biore sie za sciaganie, liczcie na to ze jak cos bede meczyl na gadu o przeslanie co poniektorych kawalkow ;D
ave
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
http://www.emuzyka.pl/tekstypiosenek/910/8.php
"Tekst został zamieszczony jedynie w celach edukacyjnych"
BUHAHAHAHA
hh sux
"Tekst został zamieszczony jedynie w celach edukacyjnych"
BUHAHAHAHA
hh sux
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
"***** zewro tolerancji my co chluchamy hip hopy nie dopierdalamy sie ze metalem maja wszy we wlosach chodza w galanach w lecie itd "
pokaż mi w jakim miescie tak jest....
zawsze to hiphopy sie przypierdalaja.....teksty w stylu zetnij włosy itp....
ale jebie mnie to!!! kazdy słucha muzy , jaka lubi...
co do mojej wczesniejszej wypowiedzi, to podałem przykład kalibra, poniewaz jako jeden z newielu zespołów wpłyną pozytywnie na mój umysł...
pokaż mi w jakim miescie tak jest....
zawsze to hiphopy sie przypierdalaja.....teksty w stylu zetnij włosy itp....
ale jebie mnie to!!! kazdy słucha muzy , jaka lubi...
co do mojej wczesniejszej wypowiedzi, to podałem przykład kalibra, poniewaz jako jeden z newielu zespołów wpłyną pozytywnie na mój umysł...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
-
- moderator
- Kontakt:
Death:
potwierdzam...zawsze popierdolency z kupa w gaciach sie przyczepiaja wiec pczk1 nie ******* farmazon bo juz kilka razy za koszulke Iron Maiden od kolesi z krokiem przy kostkach prawie w ryj dostalem
wiec jak goscie z kupa w spodniach sie przestana czepiac to my tez sie nie bedziemy czepiac ich a poki co my mamy wszy we wlosach a wy kupe w gaciach
potwierdzam...zawsze popierdolency z kupa w gaciach sie przyczepiaja wiec pczk1 nie ******* farmazon bo juz kilka razy za koszulke Iron Maiden od kolesi z krokiem przy kostkach prawie w ryj dostalem
wiec jak goscie z kupa w spodniach sie przestana czepiac to my tez sie nie bedziemy czepiac ich a poki co my mamy wszy we wlosach a wy kupe w gaciach
-
- Kontakt:
Jak wyżej tylko ja bym jeszcze dodał Swollen Members, taki zespół fajny. Jef Lenosky w Chain Reaction 4 ma to na podkładzie, kawałek Agression. Zespół bardzo fajny, dobre rymy mają.
Tak z innej beczki Lubicie może pisoenke Sydneja Polaka i Pezeta, ale nie znam tytułu bo to badziew jest, mnie ta piosenka strasznie yyyy żeby nie było za ostro yyyyyy denerwuje, bo ten sydnej to strasznie lami a laski tą piosenke lubią, i wogóle to Czy ta piosenka wam sie podoba??
Tak z innej beczki Lubicie może pisoenke Sydneja Polaka i Pezeta, ale nie znam tytułu bo to badziew jest, mnie ta piosenka strasznie yyyy żeby nie było za ostro yyyyyy denerwuje, bo ten sydnej to strasznie lami a laski tą piosenke lubią, i wogóle to Czy ta piosenka wam sie podoba??
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
oootweiram winooo ze swoooja dzieeewczyna :P ile mozna toz to przeciez ciagle w radiu jest (na przemiam z 52 debiec :P)
wole taki lajcik jak abradab "szyderap" tede "drin za drinem" aro "ken i barbi" czy lona "nie sluchac przed 2050"
ale w temacie hh narazie lama jestem moze wam sie to nei podobac co wymienilem :P
wole taki lajcik jak abradab "szyderap" tede "drin za drinem" aro "ken i barbi" czy lona "nie sluchac przed 2050"
ale w temacie hh narazie lama jestem moze wam sie to nei podobac co wymienilem :P
www.bikeaction.pl
ja sie na hh nieznam ale uważam zże znam sie na muzyce( :P ) więc z hh to polecam fisza- bo ma b fajne teksty i nieśpiewa o gównie i pierdołach prosto spod bloku, kaliber-bo to jest klasyczny początek, paktofonika-tak jak kaliber, i jeszcze łona bo mają beczne teksty i niepierdolą o dupie maryni
a jak chcesz poszerzaćhoryzonty muzyczne to idź w innąstrone(wypróbowałem na sobie) polecam massive attack- i przechodź do troszke gorszych muzykałów np house i przepleć to troche emo core'm/emo punkiem (At The Drive-In , The Mars Volta-zajebista muza) słuchasz tego po 30 razy i zakażdym razem słyszysz inny kawałek-niepznajesz tego
aha a z masiva to polecam płyte no prtection
bo po koncercie massive attack poprstu sie zakochałem w tej muzie
a jak chcesz poszerzaćhoryzonty muzyczne to idź w innąstrone(wypróbowałem na sobie) polecam massive attack- i przechodź do troszke gorszych muzykałów np house i przepleć to troche emo core'm/emo punkiem (At The Drive-In , The Mars Volta-zajebista muza) słuchasz tego po 30 razy i zakażdym razem słyszysz inny kawałek-niepznajesz tego
aha a z masiva to polecam płyte no prtection
bo po koncercie massive attack poprstu sie zakochałem w tej muzie
Najpierw musisz się najeść gówna zanim spróbujesz kawioru
-
- Kontakt:
a slyszales o slaskim składzie HST? zajebisci niedlugo beda grali u mnie kumpel ich zaprosil chlopcy przeginaja z francja to np: Akhenaton,Busta Flex,Aliance Ethnik. a moze podoba ci sie drum 'n' bass polecam polski jedyny taki zespól ktory wali z normalnym wokalem "electrik rutboise" dobrze mucą
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=263068
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=296877
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=263068
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=296877
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały