Fox 40 rc2 2010 za 2399 zł ?

born2ride
Kontakt:

Post autor: born2ride »

jakby alledrogo nie wprowadzilo ukrywania nazw to mozna by do kupujacego napisac i sie dowiedziec czy to faktycznie byla okazja...
[url=http://www.http://extremecarving.pl/index.php/rower/][b]ExtremeCarving.pl[/b][/url]
puchu
Kontakt:

Post autor: puchu »

W zeszłym roku do nas do sklepu został wysłany z cult bikes Fox 40 dla klienta.Niestety dotarł w okolice Katowic i sie rozplynął.Paczka była ubezpieczona a dystrybutor dostalal nam drugą sztukę , więc możliwe że teraz wypłynęła ta zagubiona sztuka.
Pozddr
NOX Startrack
http://www.mkbikeonline.com
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

No wiec rozeznalem sie troche, i powiem wam ze goscu kreci ostro.

Mianowicie, dzwonie do niego (numer zalatwilem w 15 min)

Pytam co i jak, a koles zaczyna sciemniac, ze foxy pochodza z treka 88, ze moze ich miec dowolna ilosc, no wiec pytam "dlaczego sterowki nie sa poprzycinane" a on ze nie rozumie, wiec mowie "dlaczego rurki ktore wkladamy w rame nie sa skrocone" a on "ale po co mialy by byc?"...

Druga sprawa ze powiedzalem mu ze jestem zainteresowany zakupem 20 sztuk, zrobil mi na nie cene 1450zl. Nie wierze ze ktokolwiek mial by dostep do takich ilosci w tej cenie, musial by oj**** fabryke foxa.

Poza tym gosciu powoluje sie na wlascicieli sklepow, ze jest bratem wlasciciela sklepu ktorego akurat znam, no wiec mowie ok, zadzwonie, zapytam. Dzwonie do kumpla okazuje sie ze wogole taka osoba nie jest mu znana, ze ma brata ktory jest w tej chwili w australii i prowadzi jakies badania.

Poza tym niepokojace jest to ze zdjecia i opisy sa sciagniete z sieci (nie sa autorstwa sprzedawcy)

Wszystko bylo by ok gdyby nie to ze zamawiajac chociaz jeden amortyzator sprzedajacy zada zaliczki, jest to polowa wartosci zamowienia, kiedy mowie mu o tym ze w aukcji jest zaznaczone ze mozna paczke odebrac za pobraniem i ze przy takiej ilosci bez sensu jest wysylac tak wysoka zaliczke odpowiada ze nie ma wyboru.

Tekst napisalem bez ladu i skladu, zapomnialem tez o polowie szczegolow bo jestem po zabiegu na kolano ;P

W tej chwili jestem pewien ze to jest lewy biznes i ze cos jest nie tak.

Pozdrawiam i zycze powodzenia losia kt. wplacili temu czlowiekowi pieniadze ;p

Pozdro!
Wito
Kontakt:

Post autor: Wito »

Sam bym sobie kupił tego ,poczekam tylko na info od ludzi którzy go kupili i zamawiam :)
http://www.pinkbike.com/photo/2126625/
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

BikerJG akurat troche Ci to nie wyszło kolego, bo tak sie sklada ze znam osobiscie sprzedającego i zgadza sie, ma on brata ktory ma duzy sklep rowerowy w jednym z polskich miast. Znam tez go na tyle, ze raczej proponowalbym odbior osobisty zakupionego sprzetu.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

"uwaga oszust!!foxa mial poslac nastepnego dnia po otrzymaniu przelewu,nie wie jakim poslal kurierem i nie ma potwierdzenia.pieniadze mial zwrocic na konto ale do dnia dzisiejszego ani pieniedzy ani foxa.sprawa zgloszona na policje i do allegro "

No i juz ktos zostal zrobiony w chu** negatywa wystawił.
Kupujący to anonim103 z chorzowa.

EDIT : Groochas skoro go znasz możesz teraz przyczynić się do wyjaśnienia sprawy jak i pomocy oszukanemu , może się odezwie na dh-zone.
Wito
Kontakt:

Post autor: Wito »

Hohoho no to ja podziękuje temu Panu :) Już wiemy czemu takie ceny były ,pewnie na dniach posypią się kolejne komenty od pozostałych ludzi (boxxer,koła)

Skontaktowałem się nawet z Panem który kupił od niego amorka ,dowiedziałem się ciekawych rzeczy o tym sprzedającym...Możliwe że sam się wypowie pokrzywdzony niebawem .
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

heh widze ktos zapomnial o elementarnej zasadzie.
Jesli cos jest zbyt tanio to znaczy ze to wałek i owszem mozna sie pokusic o zakup ale odbior osobisty tylko i wylacznie. Takie aukcje sa podejzane i jedynie odbior osobisty nawet jak wycieczka po sprzet drogo kosztuje.
I na miejscu wiadomo jak jest amor i jest ok placimy, nie ma amora nie placimy tylko wracamy i robimy przy pomocy Panow z allegro dym gosciowi ktory nie wywiazal sie z umowy o to zeby zalatwil nam nowego foxa za cene z aukcji.
Oszustow jest duzo i trzeba uwazac.
Powodzenia z odzyskiwaniem kasy.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

groochas wyszlo, powolal sie na sklp goscia ktorego znam, napisz pw to wyjasnie szczegoly.

Pozdro
ODPOWIEDZ