[Częstochowa] kolegów szukam do jazdy.
[Częstochowa] kolegów szukam do jazdy.
Jak w temacie. Wiosna idzie, a samemu jeździć trochę lipa. Przy okazji jak ktoś zna jakieś fajne miejscówki w okolicy to też bym prosił 

-
- Kontakt:
Właśnie właśnie też bym poszukał znajomych aby pośmigać w okolicach Cz-wy bo już powoli (bardzo powoli klaruje się pogoda- slyszalem np. że dzisiaj było znośnie czewce)
Jako, że dirtu nie lubie wole zdecydowanie teren . Sam mam kilka pomysłów na miejscówki ale samemu nie lubie jeżdzić . Znudziło mnie się już jeżdżenie z kumplem Crossowcem, ktory Ciągle by po asfalcie jechał
i mówił , że tam to niebezpiecznie itp . Troche w Krynicy Zdrój musiałem wysłuchiwać tych głupot:)
Poza tym jak się ma kamieniołom ? Słyszałęm , że nam ulice tam zrobili o_O
Następna sprawa , może ktoś by się podjął reaktywacji lasku aniołowskiego. Kiedyś tam była fajna miejscówka , że by mocniej pocisnać.....
W każdym razie wracając do tematu szukam na nowy sezon weekandowy ( z racji miejsca w którym studiuję) ludzi , z którymi można pogadać pojeździć itp.
PW
Jako, że dirtu nie lubie wole zdecydowanie teren . Sam mam kilka pomysłów na miejscówki ale samemu nie lubie jeżdzić . Znudziło mnie się już jeżdżenie z kumplem Crossowcem, ktory Ciągle by po asfalcie jechał

Poza tym jak się ma kamieniołom ? Słyszałęm , że nam ulice tam zrobili o_O
Następna sprawa , może ktoś by się podjął reaktywacji lasku aniołowskiego. Kiedyś tam była fajna miejscówka , że by mocniej pocisnać.....
W każdym razie wracając do tematu szukam na nowy sezon weekandowy ( z racji miejsca w którym studiuję) ludzi , z którymi można pogadać pojeździć itp.
PW

Heksa_chloro_cykloheksan
mitoza-mejoza "Następna sprawa , może ktoś by się podjął reaktywacji lasku aniołowskiego."
Wątpię, że cokolwiek tam teraz się zacznie dziać bo teren jest ogarnięty i nie ma opcji na rozkopywanie. Ale jak piszesz, "może ktoś by się podjął reaktywacji lasku aniołowskiego" to sam zacznij tam kopać
Wątpię, że cokolwiek tam teraz się zacznie dziać bo teren jest ogarnięty i nie ma opcji na rozkopywanie. Ale jak piszesz, "może ktoś by się podjął reaktywacji lasku aniołowskiego" to sam zacznij tam kopać

http://www.szok.it informacje zjazdowe świeże jak bułki ! daj się zaSZOKować!
-
- Kontakt:
Wiem , nie chcialo mnie się już edytować . Właśnie ja pierwszy do tego
ale nie sam !!
Mam wrazenie ze tam nie trzeba kopać nawet , ogarnać te liście miedzy drzewami , żeby powstała jakaś sensowna linia i myślę , że już coś bedzie. Nikt tego nie rozpier.... bo nie bedzie czego rozwalać . Teren sprzyja, w tym roku badałem tą miejscówkę. Na głównym deptaku troche za dużo geriatry i momentami było niebezpiecznie jak zasuwałęm z góry

Mam wrazenie ze tam nie trzeba kopać nawet , ogarnać te liście miedzy drzewami , żeby powstała jakaś sensowna linia i myślę , że już coś bedzie. Nikt tego nie rozpier.... bo nie bedzie czego rozwalać . Teren sprzyja, w tym roku badałem tą miejscówkę. Na głównym deptaku troche za dużo geriatry i momentami było niebezpiecznie jak zasuwałęm z góry
Heksa_chloro_cykloheksan
Masz na myśli dziedzinę medycyny czy lekarza specjalistę, zajmującego się leczeniem osób w wieku podeszłym ?!
Się sprawdzi jak będzie okazja co tam można ogarnąć bez kopania

Się sprawdzi jak będzie okazja co tam można ogarnąć bez kopania

-
- Kontakt:
Spoko, specyficznie, jak cała ekipa lekarzy etc. ;P